család

Détár Enikő friss fotón mutatta meg ritkán látott gyerekeit

Létrehozva: 2024.09.11.

A színésznő meglepő bejegyzéssel örvendeztette meg rajongóit. Détár Enikő felnőtt fiával és lányával mutatott közös fotót.

Détár Enikő gyakran oszt meg tartalmakat követőivel, noha ezek legtöbbje inkább szakmai, illetve kulisszatitok, azért nem fukarkodik megmutatni néhány apróbb részletet a magánéletével kapcsolatban is.

Détár Enikő
Détár Enikő gyerekei ritkán mutatkoznak édesanyjukkal (Fotó: Szabolcs László)

Détár Enikő teljes harmóniában van önmagával

Détár Enikő lánya, Eszter (becenevén Gigi) és fia, Zsigmond társaságában mutatkozott a legfrissebb bejegyzésében. Fia egyébként éppen a napokban ünnepelte 23. születésnapját. A fotó azért különleges, mert a gyerekek már felnőttek, így eleve nehéz rávenni őket az ilyen jellegű fényképre, lánya pedig kimondottan kerüli a rivaldafényt. Bár tisztában van azzal, hogy édesanyja sokszor szerepel különböző sajtóorgánumokban, ő maga kerüli a szereplés lehetőségét. 

Enci korábban a hot! magazinnak elmesélte, hogy Gigi a pályaválasztáskor úgy határozott, civil szakmát keres magának, ami jobban illik a fegyelmezett, precíz személyiségéhez:

Közgazdászként dolgozik, igen komoly munkahelye van, ahol inkább hátrány, mintsem előny, hogy ismert emberek a szülei.

Gigi a mostani, közös fényképükön sem látszik teljesen, Enci mégis büszke édesanyaként osztotta meg, ami nem csoda, hisz a képből árad a szeretet és a családi harmónia.

Sok minden történik velem mostanában. Akad siker és bánat, fent és lent, kellemes és kellemetlen meglepetés, mint ahogy minden emberrel az életben. Ami stabil és nem változik, ami örök és épít, ami felbecsülhetetlen kincs, aminél nem ismerek nagyobb csodát az a gyermekeim szeretete. Köszönöm, hogy vagytok!

írta Enci a posztban. 

A fotó alig 24 óra alatt több száz kedvelést kapott, a kommentelők pedig nem győzik dicsérni a szép családot. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek