UFO

Egy Janus nevű űrlény akart Fülöp herceggel találkozni

L.A.

Létrehozva: 2024.09.15.

Hihetetlen dolog derült ki.

Egy új dokumentumfilm kapcsán írta meg a Metro, hogy II. Erzsébet királynő férje mennyire érdeklődött az ufók iránt. Amikor pedig Fülöp herceg egy olyan ajánlatot kapott, hogy találkozhat eggyel, visszautasíthatatlan lehetőségnek tűnt a számára.

The Queen marks first train journey by a British Monarch
Fotó: Northfoto

A találkozót a herceg akkori legfőbb segédje, Sir Peter Horsley szervezte meg. Horsley állítólag 1954-ben egy chelsea-i lakásban találkozott egy földönkívülivel, egy Janus nevű ufóval. Azt állította, hogy túlvilági képességei voltak és képes olvasni a gondolataiban. Horsley azt akarta, hogy Fülöp találkozzon Janussal, mivel Janusnak üzenete volt számára. Úgy gondolta, hogy a világot meg kell menteni, és Fülöp sok mindenre jól rálátott.

A herceg végül mégsem ment el a találkozóra. Nagy valószínűséggel Janus orosz kém lehetett, de Horsley kitartott amellett, hogy Janus nem e világból való.

A herceget állítólag elbűvölték a repülő csészealjak, miután 1955-ben egy űrhajót vélt látni. Fülöp nyomon követte az összes földönkívüli hírt és megpróbált minél többet megtudni az idegen lényekről.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek