Külsőség

Elárulta a titkát Ördög Nóra, így szereti magát a legjobban

Bors

Létrehozva: 2024.09.16.

A sztáranyuka sokszor kerül profi kezek közé, de a smink nélküli arcát is nagyon szereti.

Ördög Nóra bevallotta, hogy smink nélkül érzi magát a legjobban, talán éppen azért, mert a munkája miatt már fiatal kora óta sokszor kell kifestenie magát.

A sztáranyuka a természetesség híve! (Fotó: TV2 / hot magazin)

Mint elmondta, a versenytánc miatt az átlagosnál korábban kezdett sminkelni, egyébként valószínűleg az anyukája sem engedte volna, hogy túl korán festékhez nyúljon - írja a life.hu.

Előttem van a kép is, amikor először anyukámmal elmegyünk egy sminktanácsadásra, nagyon megadtuk a módját, és akkor ott kiválasztották, hogy mik az én színeim, mi az, ami a legjobban áll. Egy próbasminket is elkészítettek, és akkor anyukám megvette nekem ezeket a termékeket, amiket nagyon nagy becsben tartottam, és azt hiszem, hogy onnantól indul az én szerelmem a sminktermékekkel

- nyilatkozta a TV2 műsorvezetője. Hozzátette, mivel barnás tónusú nő, az "őzike típusú" sminkeket szereti, de mégsem így érzi magát legjobban.

A munkámból kifolyólag is annyira sok olyan helyzet van, amikor profi kezek közé kerülök, és nagyon szép sminkeket viselek, hogy a hétköznapokon most már nagyon szeretem a sminkeletlen arcomat viszontlátni a tükörben. A kicsit nyugalmasabb arcomat, ami elindít bennem egy olyan folyamatot, hogy ma béke van, ma a családdal vagyok, ma irodista vagyok, bármi vagyok. Viszont nyilván ezeken a napokon is a pirosító nagyon kell, az mindig

- árulta el a sztáranyuka, aki szereti üdévé tenni az arcát, emellett arra is gondosan ügyel, hogy az ajkain legyen valami, amitől hidratáltnak és dúsnak tűnik.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek