Apai vélemény

Exkluzív: Ezt mondta Schobert Norbi fia Megasztáros szerepléséről

M. K.

Létrehozva: 2024.09.23. 13:00

Az ország legismertebb házaspárja méltán lehet büszke gyerekeie. Ifj. Schobert Norbert nemrég a Megasztár új évadában próbált szerencsét, és tovább is jutott.

Ifj. Schobert Norbert katonai tevékenysége mellett most egy tehetségkutatóban, a Megasztár új évadában tűnt fel vasárnap, a zsűri pedig megoszló véleménnyel ugyan, de továbbjuttatta őt a középdöntőbe.

Ifj. Schobert Norbert
Ifj. Schobert Norbert énekel a Megasztárban: barátnőjével és öccsével érkezett a válogatóra (Fotó: YouTube / hot magazin)

„Hallottam, hogy elcsúsztam”

Norbi Jr. hétfő reggel a Mokka adásában elmesélte, milyen élmény volt neki a színpadon állni. – Izgultam és szomjas voltam, ilyenkor több liter vizet is megiszom. Anyukám táboraiban próbálkoztam már az énekléssel, hogy szokjam a közönség jelenlétét és le tudjam győzni azt a félelmet, hogy ki kell állnom.

 Amikor elkezdtem a dalt, hallottam, hogy sokkal mélyebben indítottam, mint kellett volna és onnan már nagyon nehéz korrigálni. Furcsa volt, mert hiába gyakoroltam énektanárral, nyilván nem volt egyszerű, mert tudtam, hogy ott ül velem szemben a zsűri, akik hatalmas szakmai tudással rendelkeznek. 

Norbi bevallotta, hogy a családneve sokszor átok is tud lenni, de alapvetően nagyon büszke rá és a legtöbbször igenis nagyon jó dolog, hogy ismerik, ki ő.

– A Megasztárban az volt nehéz, hogy tudtam, hogy mindenkinek volt már egy saját maga által alkotott véleménye rólam. Bár az igaz, hogy nem teljesen a saját erőnkből vagyunk itt, hiszen a szüleinktől nagyon nagy támogatást kapunk. 

De itt van előttem az élet és pont azért van, hogy valami olyat tudjak elérni, amiről elmondhatom, hogy magamtól értem el. Ez nyilván sok idő lesz, de van rá időm, hogy ki tudjak teljesedni.

Édesapja is megszólalt ifj. Schobert Norbert Megasztáros szerepléséről

Schobert Norbi a Borsnak adott interjújában őszintén elmondta, hogy érez idősebbik fiával kapcsolatban. 

Norbikának nagyon jó hangja, fantasztikus orgánuma és iszonyú ereje van a hangjának. Igaz, hogy nem tapasztalt énekes, de én azt gondolom, hogy a Megasztár felkészítője pont arról szól, hogy azzá válhasson: vagyis inkább a segítségről, mintsem kritikáról. A zsűriben Caramel és Rúzsa Magdi véleményére adok a legtöbbet, de ők ketten most nagyon ellentétes véleményen voltak. Papp Szabi véleményével egyáltalán nem értek egyet. Norbika iszonyatosan tehetséges, csak még hiányzik neki a rutin, hiszen keresi az útját. Nagyon büszke vagyok rá és mindegyik gyerekemre. Norbit nem kell félteni, bennünk sincs féltés.”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek