Diana

Ezt gondolná most Diana hercegné Harryről a szakértő szerint

L.A.

Létrehozva: 2024.09.07.

Ha még élne, támogatná Harryt, de segítene jó viszonyt kialakítani neki Vilmossal.

Mivel Vilmos herceg és Harry herceg elhidegülése egymástól továbbra is súrlódásokat okoz a királyi család számos tagja között, az egyik királyi szakértő lerántotta a leplet arról, hogyan reagált volna néhai édesanyjuk erre a helyzetre, és hogyan alakulhattak volna a dolgok, ha Diana hercegné még élne.

Kate Middleton Receives Princess Diana's engagement Ring
Fotó: Northfoto

Diana élete során a testvérek még nagyon jól kijöttek egymással. A hercegné 1997. augusztus 31-én bekövetkezett tragikus halála óta viszont mára már nem is beszélnek egymással. A nézeteltérések nagy része Harry herceg azon döntéséből fakadt, hogy 2020-ban visszavonult a királyi élettől feleségével, Meghan Markle-lel, majd az Egyesült Államokba költözött. Ezután Harryék rengeteg mindennel vádolták meg a családot, Vilmos pedig azóta hallani sem akar testvéréről.

Ez a távolság és az ellenségesség az, ami elszomorította volna az anyjukat – véli Jennie Bond, a királyi család szakértője.

Ha Diana még mindig itt lenne, kétlem, hogy a fiai közötti szakadék valaha is ilyen mély lett volna. Megtalálta volna a módját, hogy megértse őket, és megoldja a nézeteltéréseiket.

Jennie úgy véli, hogy Diana támogatta volna Harry herceg azon döntését, hogy kilép a rivaldafényből, és magánszférájában nevelje fel gyermekeit, mivel maga Diana is gyakran próbált menedéket keresni a királyi család tagjaként járó hírnévtől.

Szerintem mindent megtett volna azért, hogy támogassa Harryt és Meghant, és nagyon szimpatizált volna a döntésükkel, hogy a palota falain kívül éljenek

– jegyezte meg Jennie a Mirrornak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek