Mellrák

Fájó döntést hozott a híresség: rákbeteg, de a kemoterápiát nem vállalja

Bors

Létrehozva: 2024.09.04.

Mint mondta, ez volt élete legnehezebb döntése, amivel sokakat kiborított. Mégis úgy érzi, ez az ő útja.

Exkluzív interjút adott a most 60 éves ausztrál szupermodell, Elle Macpherson, amelyben a mellrákjáról is beszélt. Mint bevallotta, amikor hét évvel ezelőtt az orvosa közölte vele a diagnózist, félelem és aggodalom töltötte el a súlyos betegség miatt, amely minden hetedik ausztrál nőt érint.

Megdöbbentő volt, váratlan, zavaros és sok szempontból ijesztő

- nyilatkozta a modell, akinek a betegség lehetőséget adott arra, hogy mélyre ásson a belső érzékében, és olyan megoldást találjon, ami számára működik. Több hétig tanakodott, és 32 orvostól és szakértőtől kért tanácsot. Végül elment egy tengerpartra Miamiban, imádkozott és meditált, és meghozta élete egyik legnagyobb döntését: az orvosok javaslata ellenére nem vesz részt a kemoterápiás kezelésben.

Mint bevallotta, az ő választása nem való mindenkinek - írja a womensweekly.com.au. Mivel ő a holisztikus megközelítésben hisz, esetében terápiák és életmódbeli változtatások kombinációját alkalmazták, de erről hamarosan megjelenő memoárjában ír majd bővebben. Döntésével egyébként a gyerekei sem értettek igazán egyet, de a modell azt mondja, jelenleg remisszióban van.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek