Babavárás

Újra apa lesz Fekete Dávid: Az ik­reim, Ádin és Máté alig várják, hogy nagytesók legyenek!

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.09.25. 03:00

A szerelmesek eddig igyekeztek titokban tartani, hogy az énekes kedvese gyermeket vár. Most azonban a hot! magazinnak meséltek arról a csodálatos állapotról, amiben már hat hónapja él Fekete Dávid és a párja, Szintia.

Sorjáznak a boldog pillanatok Fekete Dávid életében. Sikeres a zenében, a szerelme egy olyan társ az életében, amilyennél jobbat kívánni sem lehetne, emellett brillírozik mint édesapa. Most azonban egy régi-új feladatkörben is kipróbálhatja magát, ugyanis a Fekete Dávid párja, Szintia a szíve alatt hordja az első közös gyermeküket. 

Fekete Dávid
Fekete Dávid kisfiai nagyon szeretik apukájuk választottját - Fotó: archív / Hot magazin

– Terveztük már a közös gyermekünket. Tudom, nagyon gyorsan jött minden, de már az elejétől úgy voltam vele, hogy ha ő olyan lány lesz, akit elképzeltem kisugárzásban, kedvességben és intelligenciában, akkor remélem, hogy végérvényesen ő lesz a kikötőm. Így is lett. 

Amikor megtudtam, hogy kisbabát vár, elképesztően örültem.

 Nagyon családcentrikus és gyerekpárti vagyok, természetesen az ikreimet is nagyon szeretem. Szerencsére a fiaim is nagyon szeretik a páromat, és töretlenül jó kapcsolatot ápolnak vele kezdte Fekete Dávid a hot! magazinnak.

Fekete Dávid barátnője az első trimeszterben sem szédült

Elképesztő intenzitással élik meg a kapcsolatukat, hiszen az év elején találtak egymásra, néhány hónapja pedig sokak szerint túl gyorsan léptek a következő szintre az összeköltözésük után. Azonban annyira egy hullámhosszon vannak, hogy ami másnak vakmerő és gyors, az számukra természetes és magától értetődő. Mindketten nagyon kitartóak, talán ezért is bírja a kismama elképesztő kitartással a várandósság minden örömét és nehézségét. Szerencsére az előbbiből sokkal több volt eddig, mint az utóbbiból.

– Januárban megszületik a kisfiunk. 

A 23. hétben járok, szóval hamarosan a harmadik trimesztert kezdem.

 Szerencsére az első trimeszterben sem szédültem, hányingerrel sem küzdöttem. Mindössze lázas voltam – mondta Szinti.

„Meglepem apróságokkal”

Dávid mindenben a szerelme mellett áll, és igyekszik mindent megadni neki, hogy a lehető legjobban érezze magát, és ezt a kisfiuk születése pillanatában is szeretné éreztetni vele.

Nagyon intenzíven élik meg a kapcsolatukat - Fotó: archív / Hot magazin

– Szeretnék bent lenni a szülőszobán! Szeretném, ha érezné, hogy ott vagyok támaszként, és számíthat rám abban a pillanatban is.

 Ezenfelül a terhessége alatt próbálom levenni a kedvesem válláról a terhet, amennyire csak tudom.

 Van, hogy meglepem apróságokkal vagy hozok neki ebédet. Szerencsére nem annyira kívánós a várandóssága alatt, szóval nincs nehéz dolgom, de ettől függetlenül igyekszem kényeztetni.

Fekete Dávid gyerekei is várják a kistesót

A szerelmesek semmit sem bíznak a véletlenre, ugyanis már egy ideje tervezik a gyerekszobát, ahova már több bútort is megrendeltek, hogy az utolsó hetekben csak a kicsire és annak érkezésére tudjanak koncentrálni.

– A kisfiunk szekrényét már összeraktuk, sőt tele is pakoltuk ruhával. A kedvesem először lesz édesanya, így folyamatosan nézelődik, hogy mi az, ami elengedhetetlen egy gyermek érkezésénél. Én ilyenkor csak gyönyörködöm benne, és örülök annak, hogy boldog. Az utolsó időkben már csak azzal szeretne foglalkozni, hogy gyermekünk születik, nem pedig azzal, hogy mi van meg és mi nincs még. 

Nem is vagyunk babonásak ezzel kapcsolatban: szeretnénk, ha november közepére már itt lenne az a kiságy.

 Ráadásul Szinti mindig is kislányt szeretett volna, de amióta tudjuk, hogy fiút hord a szíve alatt, nem is tudnánk másképpen elképzelni. Állami kórházban szeretnénk szülni, azonban ebben az esetben az orvosunk nem lesz választható. Hála az égnek, nagyon jól felújították a győri kórházat, így nem lesz semmiféle probléma ezzel kapcsolatban, biztosan jó kezekben lesz a kedvesem. Ráadásul a környezetünk is gratulált már, és az ik­reim, Ádin és Máté alig várják, hogy nagytesók legyenek! Mindig jönnek oda Szintihez, hogy szeretnék meghallgatni a babát a pocakjában, én pedig közben elolvadok – áradozott az apuka.

Meg is van a tökéletes név Fekete Dávid babájának

A leendő szülők még nem szerették volna elárulni a gyermekük nevét, azt azonban megosztották lapunkkal, hogy milyen könnyen választották ki, és volt-e vitájuk ezzel kapcsolatban.

Dávid remek apa, erről többször tett tanúbizonyságot - Fotó: archív / Hot magazin

– Szerencsére hamar sikerült megtalálnunk a tökéletes nevet. Megbeszéltük, hogy ha lány lesz, akkor ez, ha fiú lesz, akkor az, de végül a fiúnévvel nem is foglalkoztunk, annyira biztosak voltunk benne, hogy lányunk születik. Amikor pedig kiderült a neme, egyből visszatértünk a választott fiúnevünkhöz. Nagyon összecsengenek az érzéseink és a gondolataink a mindennapos körforgásban is, ráadásul fontos volt, hogy legyen jelentése is a névnek tette hozzá a kismama.

Dávid nemcsak a boldogságban úszik, de a szakmai sikerekben is, ugyanis nemrég jelent meg a legújabb dala, amelynek a vi­deó­klip­jé­ben a kedvese is feltűnik néhány másodperc erejéig.

Jönnek új Fekete Dávid dalok is

– Egy teljesen formabontó, új stílusú, trendi dallal készülök. Sokkal vagányabb, mint az eddigi szerzeményeim. Természetesen rengeteg időt és energiát öltünk abba, hogy ezt a végeredményt kapjuk. Lényegében ez az oldal is én vagyok. 

Sokoldalú ember vagyok, így nem volt teljesen komfortzónán kívüli élmény a mostani dalom.

 Remélem, ugyanannyira tetszik majd a közönségnek, mint amennyire mi élveztük az elkészítési folyamatokat – árulta el az előadó. 

További történetekért keresd a legújabb hot! magazint az újságárusoknál - Fotó: hot!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek