Anya-lánya

Fésűs Nelly a lányáról: Mindig aggódom érte

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.09.30. 11:30

A színésznő mindig úgy nevelte a lányát, hogy megállja a helyét az élete bármely területén. Úgy tűnik, mára beérett Fesűs Nelly sok tanítása, ugyanis Csenge már önálló életet él.

Egy csapatban szállt versenybe péntek este az anya-lánya páros, Fésűs Nelly és Horváth Csenge a Fort Boyard – Az Erőd című műsorában, amit hatalmas kalandként éltek meg, és csak még jobban összekovácsolta őket.

20210204_life tv_0826_MK_ripost Fésűs Nelly
Fésűs Nelly folyton aggódik a lányáért - Fotó: Máté Krisztián / hot magazin

– Óriási élmény volt közösen részt venni egy ilyen kalandban. Olyan pillanatokat éltünk át, amikre sem ezelőtt, sem ezután nem lesz lehetőségünk az életben. Nagyon jó a kapcsolatunk, de nem vagyunk barátnők. A barátnőivel egészen mást oszt meg, mint velem, és ez így van jól. Ettől függetlenül remekül kijövünk egymással – kezdte Fésűs Nelly a hot! magazinnak.

Fésűs Nelly a lányáról mesél, akiért folyamatosan aggódik - Bors
Együtt szerepeltek a Fort Boyard -  Az Erőd című műsorban - Fotó: RTL / hot magazin

Horváth Csengére büszke az édesanyja

A tinédzserkor mindig nagy buktatókat hordozhat magában, ilyenkor különösen nehéz helyzetben lehet a szülő. Csenge már felnőtt, önellátó nő, az édesanyjának ráadásul könnyű volt vele, ugyanis szinte zökkenőmentesen haladtak át a fiatal lány tinikorán.

– Minden gyereknél túl kell élni ezt az időszakot. Teljesen normális, hogy a fiatalok próbálják feszegetni a határokat, és ameddig elmehetnek, addig el is mennek. Azt gondolom, voltak Csengének huncut bogyó időszakai, de összességében sosem volt gond vele. A tanulással sem kellett soha noszogatni, folyamatosan jó bizonyítványa volt, kilencedikben felsőfokú nyelvvizsgát is tett – mondta a színésznő.

Fésűs Nelly a lányáról mesél, akiért folyamatosan aggódik - Bors
Mindig is nagy volt köztük az összhang - Fotó: TV2 / hot magazin

Fésűs Nelly mindig jó kapcsolatot akar ápolni lányával

Az anyai féltés persze minden szülőben ott van, azonban ebben is fontos megtartani az egyensúlyt, hogy a gyermek ne érezze azt, hogy az édesanyja óvja mindentől. Szerencsére ez Nellyéknél teljesen a helyén van.

Nekem még nem nőtt fel a lányom, és nagy valószínűséggel soha nem is érzem majd azt. 

Mindig a gyerekem marad, mindig aggódom érte, még úgy is, hogy már önálló életet él.

Csenge hamar talpra állt, tízéves korától már azt mondja, hogy amint képes lesz eltartani magát, azonnal lép. Ezzel nincs gond, én is ilyen voltam, ezért nem újdonság, hogy nem tart igényt a mamahotelre, az pedig külön öröm, hogy képes fenntartani magát – áradozott az édesanya.

Francia kalandok

Nem ez volt az első műsor, ahol Nelly az elsőszülött lányával szerepelt: korábban már láthatták őket a nézők egy vetélkedőben, ahol Csenge még csak 14 éves volt, mára azonban felnőtt nővé érett.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek