VALLOMÁS

Galambos Bogi kitálalt: Megcsináltam minden hülyeséget…

Buster

Létrehozva: 2024.09.15.

Módosítva: 2024.09.15.

Ki hinné, hogy az ország trombitását gyakran hívatták be lánya tanárai, hogy elbeszélgessenek vele. Pedig így volt. Galambos Lajosnak gyakran főtt a feje Boglárka miatt, aki „nem érezte a határokat”.

Galambos Boglárka, Lajcsi elsőszülött gyermeke és egyben egy szem lánya, amiből egyenesen következne, hogy ő volt a kifogástalan viselkedésű „hercegnő”, aki jó példát mutatott két öccse számára. Hát a trombitaművész családjában kissé másképpen alakult a leosztás. Bogi volt ugyanis a renitens, „hátsópados” rosszcsont, aki miatt nem egyszer csörrent meg a híres papa telefonja. A mára ismert és elismert divattervező-üzletasszony Hajdú Péter vendégeként oszlatta el a „jó kislány” látszatát, ami kialakult róla a köztudatban.

Galambos Bogi
Galambos Lajos lánya tudja, hogy nem volt könnyű vele kamaszkorában (Fotó: YouTube)

Galambos Bogi: A magatartásommal problémák voltak

Amikor egyházi iskolába jártunk, az egyenruhának nagyon nem örültem. Már bennem volt a divattervező hajlam és szívesen átalakítottam volna azt a köpenyt és meg is tettem. Ennek pedig nem voltak jó következményei… Nálunk valahogy fordítva van…

 Egyedüli lányként biztosan én voltam a legrosszabb. 

A magatartásommal problémák voltak, viszont szerencsére a tanulmányaimmal tudtam tartani a szintet. A két testvérem konzervatív beállítottságú és mindig is sokkal jobb gyerekek voltak, mint én. Én megcsináltam minden hülyeséget, ők semmit. Én kitapasztaltam, hogy mi az, ami nekem jó és mi az, ami nem. A bulizás tekintetében is, vagy akár a hülye baráti körök tekintetében is -mesélte Galambos Bogi a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor legfrissebb epizódjának felvételén. Galambos Lajos lánya azt is beismerte, hogy édesapját időnként raportra is hívták miatta a vallásos nevelést adó tanintézménybe.

Galambos Bogi
Galambos Bogi gyakran okozott kellemetlen pillanatokat szüleinek (Fotó: YouTube)

Galambos Lajos lánya „hátsópados”, rossz gyerek volt

Volt, hogy apunak a magatartásom miatt be kellett mennie az iskolába. Nekem valahogy nem sikerült éreznem a határokat, hogy mit szabad egy iskolában, vagy mit nem. Szerettem hülyeségeket csinálni. Vannak azok, akik az első padban ülnek, ők az eminensek, és vannak, akik a hátsó padban ülnek és kajacsatáznak, röhögcsélnek és várat építenek tankönyvekből. 

Na én az utóbbi csapatban voltam benne. A tesóim persze elöl ültek

- tette hozzá a fiatal divattervező.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek