Apaság

Gáspár Laci: Sokszor a nehezebb utat választom!

Létrehozva: 2024.09.23. 12:00

Néha nehéz eldönteni, hogy mennyire járunk a helyes úton vagy mennyire jó az, amivel éppen foglalkozunk. Szerencsére ez sosem gátolta meg a Gáspár Lacit abban, hogy a saját útját járja.

Rengetegen követik az X-Faktor mentorát a közösségi oldalakon. Ezért minden egyes megszólalásánál felelősség nehezedik Gáspár Laci vállára, hogy vajon azzal mennyire tudja egyszerre formálni és szórakoztatni a közönséget.

Gáspár Laci
Gáspár Laci figyel arra, hogy milyen tartalmakat oszt meg - Fotó: RTL / hot magazin

Mivel sokan követnek, ezért igyekszem olyan tartalmakat megosztani, ami a zenével és a mindennapjaimmal kapcsolatos, mert szerintem a közönséget ez érdekli – kezdte Laci a hot! magazinnak.

Gáspár Laci gyerekei nagy segítséget jelentenek

Gáspár Laci egyszerre társ, édesapa és előadó. Utóbbi minőségében hosszú évek óta járja a színpadokat. Ennyi teendő mellett is rengeteget tesz azért, hogy mindig naprakész maradjon. Elmondása szerint nem az éppen aktuális divattrendeket követi, hanem ebben is a saját útját járja.

Sosem voltam régimódi. Mindig is megvolt a saját ízlésem, a saját stílusom, és sosem szerettem beállni a sorba. Ha látom, hogy van egy olyan divat, amit sokan követnek, már csak azért sem megyek utánuk. Szeretem máshogy megközelíteni a dolgokat, és sokszor inkább a nehezebbet választom. Mindenben ilyen vagyok, és pont ettől lehetek talán trendi, mert nem utánzok valakit a vé­le­mé­nyem­mel, az öl­töz­kö­dé­sem­mel, hanem a saját utam járom. 

Három gyerekem van és amíg ők azt mondják, hogy „Apa, menő vagy!”, addig nincs gond. Nekem ők a legnagyobb visszajelzés, hogy valamit jól csinálok az életben

 – mondta mosolyogva az édesapa.

A sztár ízlése miatt sokan akkor néztek nagyot, amikor legújabb autóval jelent meg. Gáspár Laci Lamborghinijét láttad már?

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek