Család

G.w.M a családi életükről vallott: „Én anyuka is tudok lenni!"

mkb

Létrehozva: 2024.09.22. 03:00

Nagy kanállal falja az életet a népszerű fiatal rapper. G.w.M-nek dübörög a szakmai- és családi élete is, erről mesélt most a Borsnak.

A napokban új dallal rukkolt elő Varga Márk, azaz G.w.M, aki nem titkolja: bízik benne, hogy a fiai egy nap követik őt a zenei pályán.

G.w.M a fiai jövőjéről mesélt (Fotó: YouTube)

„Büszke voltam, amikor ott állt a húsom, a vérem: a fiam”

Nemrég debütált tehát G.w.M új dala, amit kedvenc török sorozata ihletett:

A Gengszter Barbie-t a Cukur nevű sorozat ihlette, de nem annak a másolása, benne van az én stílusom, saját megoldások. Nagyon bírom ezt a világot, a klip is extra lett, több mint tízórás volt a forgatás – árulta el a Borsnak Varga Márk.

Korábban előfordult már, hogy felesége, Kulcsár Edina szerepelt a klipjeiben, ezúttal a kismama azonban a háttérből segített. A párnak augusztusban született meg második közös gyermeke, Dion. G.w.M nem titkolja, nem bánná, ha fiai követnék a pályán, ennek pedig már most jó esélyét látja.
A nagyobbik fiam nagyon érdeklődik a munkásságom iránt, nemrég egy háromállomásos turnét le is nyomott velem. Az volt a deal, hogy ha jól viselkedik az oviban, szót fogad, akkor jöhet. A közönség imádta őt, elképesztően büszke voltam, amikor ott állt a húsom, a vérem: a fiam, és hat-hétezer fős közönség skandálta, hogy: G.w.M Junior! – idézete fel a rapper.

Kulcsár Edina és G.w.M
Nemrég született meg G.w.M és Kulcsár Edina második közös gyermeke, a mozaikcsaládjukban így már hat gyerkőc van (Fotó: Mediaworks Archív)

G.w.M: „Csak akkor van csend itthon, amikor alvásidő van"

De természetesen minden gyerekemre büszke vagyok, és támogatni fogom, bármilyen szakmát is választanak majd. Nem kliséből mondom, tényleg nagyon jól vagyunk, áldás a nagy család! 

De az biztos, hogy ennyi kicsi mellett nincs sok nyugalom. Csak akkor van csend itthon, amikor alvásidő van 

– viccelődött a rapper.

Azt szoktam mondani, hogy én anyuka is tudok lenni! Fürdetek, ringatok, imádom a gyerekeimet. De tény, hogy ebben Edina a szuperhős, nagyon ügyes! De azt gondolom, hogy attól még mert valaki férfi, ugyanúgy gondoskodhat a gyerekeiről, nekem pedig az a legjobb érzés, ha velük lehetek. Ha elindulok valahova, telerakom az autót gyereküléssel, és mehet a bandázás! – árulta el a népszerű rapper.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek