Királyi család

Harry herceg és Meghan Markle elkényeztetett kölykök: a sussexi hercegi pár legutóbbi húzására tényleg nincs mentség

H. A.

Létrehozva: 2024.09.11.

Kemény bírálat érte a sussexi hercegi párt.

Ismét sikerült kihúznia a gyufát Harry hercegnek és feleségének, Meghan Markle-nek. A sussexi hercegi pár 2020-ban hagyta el a királyi családot, és szűnt meg annak aktívan dolgozó tagja lenni. Azóta sokakat sikerült magukra haragítaniuk, miután nyilvánosan kiteregették a család szennyesét, és kritizálták a királyiakat. Nemrég azzal sikerült felháborodást kelteniük, ahogy nem sokkal Katalin, walesi hercegné videóját követően jelent meg a legújabb műsoruk előzetese.

Meghan Markle és Harry herceg
Kemény kritika érte Harryt és Meghant / Fotó: AFP

Vilmos herceg felesége januárban esett át hasi műtéten, majd márciusban bejelentette, rákot diagnosztizáltak nála és megelőző kemoterápiás kezelés alatt áll. Hétfőn, a Kensington-palota által közzétett videóüzenetben Katalin azzal az örömteli hírrel állt elő, hogy a kezelése befejeződött. Ugyanezen a napon a Netflix, alig pár órával később egy előzetest osztott meg Harry és Meghan új, lovaspóló dokumentumsorozatáról. A sussexi hercegi párt rendszeresen kritikával illető műsorvezető és újságíró, Piers Morgan, ezúttal sem fogta vissza magát, és kijelentette, nem lehet véletlen, hogy az említett előzetes éppen akkor jelent meg.

Egy dolog vitathatatlan, és az az, hogy a két különálló bejelentés tökéletesen magában foglalta a két pár egymástól nagyon eltérő életét

- mondta el Morgan, aki dicsérettel illette Vilmost és Katalint, amiért egy rendkívül megindító betekintést nyújtottak abba, milyen egy életveszélyes betegséggel megküzdeni, amennyiben szerető családja van az embernek, vagyontól vagy státusztól függetlenül. Harryéket ezzel szemben keményen megkritizálta.

A másik bejelentés, amelyben két elkényeztetett kölyök renegát szerepel, akik lemondtak a királyi kötelességről és szolgálatról az öngazdagító hollywoodi csillogásért, émelyítően rosszul időzített önrekláma volt egy olyan sportról szóló sorozatnak, amelyet csak az elit milliomosok játszhatnak

-jelentette ki Piers Morgan, a Mirror beszámolója szerint.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek