Ismerkedés

Házasság első látásra: rajongói választanak társat Lacinak

B.P.

Létrehozva: 2024.09.27.

Izgalmas kalandra vállalkozott Hilda exe.

Egyre komolyabbnak tűnik a Házasság első látásra című realityből megismert Laci akciója. Hilda exét bő két hete lehetett Budapesten látni. A kecskeméti férfiú vett egy csomó rózsát, mellyel spontán meglepte az utcán útjába kerülő hölgyeket. Önzetlen kedveskedéséért mindössze arra volt kíváncsi, vajon mennyire él még a férfiakban az a gesztus, hogy egy szál virággal meglepjék a kedvesüket. A válaszokból az derült ki, hogy a teremtés koronái közül egyre kevesebben élnek ezzel a lehetőséggel, miközben szemlátomást nagyon jólesik a nőknek, ha virággal kedvesednek nekik. A szeptember eleji rózsakommandózást a héten Székesfehérváron folytatta Laci, aki férfitársainak igyekezett megtudni, hogy érdemes ismeretlenül megszólítani a szimpatikusnak tűnő hölgyet. Meglepően sok válasz érkezett a szebbik nem képviselőitől, melyeket érdemes lehet megfogadni!

laci hilda
Laci kitartása, elszántsága és a szakértők által neki választott feleség iránti önzetlen figyelmessége elképesztő változásokat hozott Hildánál.
Bár nem maradtak együtt, a férfi udvarlási szokásai sokak tetszését elnyerték (Fotó: tv2)

– Sok esetben a hölgyek sem tudják azt, hogy mit várnak el vagy mit szeretnének hallani attól a férfitól, aki meg szeretné őket ismerni vagy nyitni szeretne feléjük. Én azt gondolom, hogy az udvariasság, az, hogy határozott vagy, kedves és mosolygós, és a megfelelő bókokat jól tudod időzíteni, az mindenképpen nyerő, de erről a dologról még beszélnünk kell szerintem

– összesítette az elhangzottakat Laci. Hilda exe tehát tervezi a folytatást, ám a következő rózsakommandózását már nem egyedül képzeli el, hanem egy társsal. Ennek kiválasztásához pedig követői, rajongói segítségét kéri.

– Azon tanakodom, hogy legközelebb hívnom kell egy szárnysegédet, aki az oldalamon segíteni fog ebben a kis kommandózásomban. S kiket hívhatnék én segítségül? Kommentben írjátok meg, hogy a Házasság első látásra című műsorban szereplő drága barátaim közül ki legyen az, aki elkísér engem a következő utamon! Ott van Geri, ott van Csabi, ott van Jani, ott van Andris és ugye ott van Peti. Ki legyen az öt közül az a srác, akit megkérek majd arra, hogy kísérjen el és támogasson engem a kis kommandózásomban?!

– dobta fel a labdát Laci a TikTok-csatornáján pénteken. Bár a szavazás még csak most indult, máris meglepően sok voks érkezett Gerire, Bogi exére.
A Házasság első látásra című realityből megismert Laci első kézből szerzi be a legtutibb ismerkedős dumákat. A teljes videót ITT nézheted meg!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek