Szerelem

Hazautazott Király Linda szerelme

Zs.

Létrehozva: 2024.09.24. 03:00

Módosítva: 2024.09.24. 06:07

Letelt a 90 napos tartózkodási engedély, három nappal ezelőtt hazautazott az Egyesült Államokba Simon, Király Linda fiatalkori szerelme. Az énekesnő mostantól megint távkapcsolatban él.

A nyár elején robbant a szerelembomba: Király Lindát egy titokzatos férfivel látta az egyik olvasónk, a Liszt Ferenc Nemzetközi reptéren. Miután a szemtanú meglátta, hogy Linda és a férfi forró csókban forrtak össze, egyértelművé vált, hogy a titokzatos idegen több, mint barát…Az énekesnő a róluk készült fotók láttán be is vallotta, hogy a férfi nem más, mint a fiatalkori szerelme, Simon, akivel Linda 17 éves kora körül alkotott egy párt.

Király Linda
Király Linda a testvérei szerint sosem volt olyan boldog, mint Simon mellett (Fotó: Bors)

Káposzta felmelegítve?

Az énekesnő később lapunknak elmesélte, hogy Simonnal költözés miatt kellett szakítaniuk, a Király gyerekek ugyanis akkor helyezték át a székhelyüket Magyarországra. Az elválás nem volt könnyű, Linda és Simon szoros baráti viszonyban maradt, majd minden nap beszéltek egymással. Voltak külön-külön kapcsolataik is, mégis valahogy egyikük sem találta meg az igazit…

Linda és Simon tinédzserkoruk óta szeretik egymást (Fotó: Király Linda)

Linda ikertestvérei, Viktor és Benjámin egy idő után elkezdtek azon szervezkedni, hogy Linda és Simon újra találjon egymásra, hiszen ha valakik, hát ők ismerik a testvérüket és Lindát soha nem látták olyan boldognak, mint amilyen felszabadult Simon mellett volt. A szervezkedésük a jelek szerint nagyon sikeres volt: a párost több alkalommal is „véletlenül” összeterelték házibulikon, illetve meghívták Simont Magyarországra is, hogy huzamosabb időt töltsenek együtt Lindával.

20231113_kiraly linda sudi_andras_02448_MW_bulvar_MK
Linda szerelmi életét az ikertestvérei is megpróbálták befolyásolni (Fotó: Mate Krisztian)

Király Linda és Simon újra összemelegedtek

A terv tökéletesre sikerült, Simon a nyár elején érkezett és itt töltött 90 napot, amennyit a turista vízuma engedélyezett. Az együtt töltött idő a felek szerint tökéletesre sikerült, ezért mindketten nagyon elszomorodtak, hogy újra el kell engedniük egymást…

És, hogy mi lesz ezek után? Linda már tudja a megoldást!

– Simon három napja elutazott, nagyon nehéz volt a búcsú, tökéletesen éreztük magunkat együtt. De nem volt más választásunk. Most egy ideig távkapcsolatban leszünk, remélem nem sokáig. Simon ahogy megérkezett, máris elkezdte szervezni, hogy kapjon olyan vízumot Magyarországra, amelyikkel hosszabb ideig maradhat. Én is megyek ki októberben Las Vegasba, ahol koncertem lesz, szóval ott is kapunk egy kevés közös időt… így próbáljuk átvészelni az egymás nélküli időszakot. Remélem, nem kell sokáig így élnünk.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek