Büszkeség

Id. Gáspár Győző: „Megtörtént a csoda”

Létrehozva: 2024.09.30. 10:00

Gáspár Zsolti ikrei, Nikol és Nikolasz a saját útjukat járják, Nikol idén fejezte be alapfokú tanulmányait és mesterképzéssel folytatja. Id. Gáspár Győző büszkén számolt be róla közösségi oldalán, hogy már a második unokája is kézhez kapta a diplomáját.

Id. Gáspár Győző életében fontos fordulópont következett be: már a második unokájára lehet ország-világ előtt büszke, nem véletlenül. Nikol ugyanis kézhez kapta közgazdász diplomáját.

Id. Gáspár Győző
Id. Gáspár Győző barátnője kapcsán került legutoljára a hírekbe, most egy más jellegű pozitív esemény történt családjában (Fotó: Gáspár Zsolti)

„Itt az idő”

A büszke nagypapa hálatelt szívvel jelentkezett be közösségi oldalán azzal a biztató üzenettel, hogy mindenkinek taníttatnia kell a gyerekeit:

Jó estét kívánok szép Magyarország! Megtörtént a csoda! A második unokám megkapta a diplomát. Kedves barátaim, magyarok, romák! Mindenki taníttassa a gyermekeit, hogy elérjük azt a célt, mint a magyarok. Isten áldja Magyarországot, Isten áldja a családomat, Isten áldjon titeket, mindent így kívánok nektek cigány barátaim! Fogjunk össze, mert itt az idő, most, vagy soha! Itt a lehetőség, hogy tanuljunk, itt van a példa, hogy a két unokám megkapta a diplomát. Köszönöm, hogy meghallgattatok. A Jóisten adjon nektek erőt, egészséget! Hajrá Magyarország! Itt van a fiam is, Zsolti.

A bejegyzés egyébként néhány nap alatt több mint 21 ezer kedvelést és több száz gratulációt kapott hozzászólásban. Gáspár Zsolti családja nem szűkölködik tehetséges fiatalokban, a Farm VIP házigazdája három gyermekkel büszkélkedhet. Legidősebb lánya, Gabriella a családi vállalkozásban dolgozik, Nikolasz cukrásznak tanul, Nikol pedig közgazdász lett, de nem elégszik meg ennyivel, folytatja tanulmányait mesterképzésen.

Id. Gáspár Győző családjában nincs mindig egyetértés

Bár a Gáspár család hangjától többnyire hangos a sajtó, nem mindig szoros kötelékeikről szólnak a hírek. Legutóbb például azon robbant ki a vita Zsolti és ifj. Győző között, hogy mindkettőjük másképp ítélte meg apjuk új kapcsolatát. Míg Győző szerint édesapjának özvegyen kellene leélnie az életét, addig Zsolti kimondottan örül apja boldogságának

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek