Királyi család

"Így nézett anya a világra" - elérzékenyülve emlékezett meg Dianáról a nyilvánosság előtt Harry

B. V.

Létrehozva: 2024.09.24. 16:30

A herceg mindössze 12 éves korában vesztette el édesanyját.

Felesége és érzelmi támogatás nélkül érzékenyült el édesanyja kapcsán Harry. A herceg egy, szeretetett anyjáról elnevezett gálán vett részt New Yorkban, amikor elcsuklott a hangja a Diana-díjátadó kapcsán. Az alapítvány 25 éve hozták létre a néhai hercegné emlékére. A díjat és a nyereményt azon fiatlaok kaphatják meg minden évben, akik valami fontosat tettek annak érdekében, hogy megváltoztassák a világot.

Prince William's First Day At Eton
Elérzékenyülve beszélt édesanyjáról. Fotó: Getty Images / hot magazin

Harry a Diana-díj vezérigazgatójával, Dr. Tessy Ojóval és két korábbi győztessel, Christina Williamsel és Chiara Riyantival beszélgetett. Dr. Ojo kiemelte, a díj Diana örökségének a része. Majd rátért arra, milyen fontos a mentális egészség, ezért is érezte hatalmas megtisztetletésnek, hogy a walesi hercegné egy leszármazottja, a fia részt vesz az eseményen, miután Harry is köztudottan kampányol a mentális egészség érdekében.

A mentális egészség mindannyiunkat befolyásol, akárhol is tartsunk az életünkben, akárhány évesek is legyünk

 - közölte Harry, majd rátért arra, édesanyja mennyire büszke lenne ezen díjazott fiatalokra, akik épp ebben a témakörben próbálnak változtatni a világon. 

Tudom, hogy anya nagyon büszke lenne rátok. Arra amit tesztek, a szenvedélyetekre, az aktivításotokra, a kitartásotokra. Így nézett ugyanis anya is a világra, ez vezette őt előre élete során, ebben hitt

 - emlékezett meg érzelmesen Dianára Harry. 

A herceg sorait végül azzal zárta, hogy reményt ad számára fiatalság a jövőre nézve ugyanis azt látja, hogy ők figyelnek a világ problémáira és cselekszenek is azért, hogy megállítsák őket, írja a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek