Forró hangulat

Ilyet eddig még nem láttak az Ázsia Expressz nézői: sikítozás, szappanozás, fürdés szexi bikiniben – Fotók

N.V.N.

Létrehozva: 2024.09.18.

Sáfrány Emese és Béres Anett igen impozáns helyen kapott szállást. Az Ázsia Expressz legszexibb jeleneteit láthatják a nézők, ahogy a páros bikiniben szapanozza magát.

Az Ázsia Expressz egyik legszexisebb jelenetének lehetnek szemtanúi a nézők a ma esti Ázsia Expressz epizódjában. Sáfrány Emese és Béres Anett közös fürdőzését rögzítették a kamerák. 

Ázsia Expressz: Béres Anett és Sáfrány Emese
Béres Anett és Sáfrány Emese párosát nagyon megkedvelték az Ázsia Expressz nézői (Fotó: TV2)

Az Ázsia Expressz versenyzőinek óriási szerencséjük volt

Az Ázsia Expressz feladatai során, legyen az logikai vagy fizikai, hogy ki végez jó eredménnyel, valljuk be őszintén a szerencse is nagy szerepet játszik. Nem mindig elég az erős fizikum, időnként más adottságok jönnek jól. Amikor két és fél héttel ezelőtt, szeptember elsején elindult a műsor ötödik évada, talán nem is gondoltak a párosok arra, hogy az egyik legnagyobb kihívást a szálláskeresés fogja majd okozni. Az első napokban szinte mindenkinek összerezzent a gyomra, amikor megkapták Ördög Nóritól az üzenetet, azonnal hagyják abba a versenyt, és induljanak el megkeresni a helyet, ahova beengedik őket egy éjszakára. Most már egyre rutinosabbak a párok, magabiztosabban csöngetnek vagy kopogtatnak be egy-egy lakó otthonába.

Az elmúlt évadokban, sőt az ideiben is láttunk már olyat, ahol finoman fogalmazva is koszos, büdös helyen kellett álomra hajtani a fejüket. Ritkán fordul elő, amikor olyan szerencséje van a párosnak, hogy hotel vagy motel tulajdonosa megszánja a műsor szereplőit, majd ingyen és bérmentve szobát biztosít az Ázsia Expressz versenyzőinek.

Ázsia Expressz: Sáfrány Emese és Béres Anett
Emese és Anett csaknem felverte a környező lakókat a hangoskodásukkal (Fotó: TV2)

Az egyik eldugott helyen egy villára bukkantak

Nos, a mai napon Sáfrány Emesének és Béres Anettnek óriási szerencséje lesz. Hogy mi módon, az derüljön ki a szerda esti adásból, de olyan helyre sikerült bekéretszkedniük, ami talán idáig még sosem fordult elő. Az eddig látott szegényes körülményekhez képest már-már hihetetlen, hogy egy-egy kerítés mögött már a 21. század szerint élnek az emberek.

Ez gyönyörű, ez a Fülöp-szigetek paradicsoma. 

– Nekünk sikerült ezt valahogy megtalálnunk. Konkrétan egy villát kaptunk – mondta Anett, akivel barátnője, Emese is egyetértett.

Azt gondoltam, hogy ez itt nem egy létező dolog, hogy egy ilyen gyönyörű, impozáns házban fogunk tudni aludni.

Szerintem nagyon vicces és hangulatos volt kint zuhanyozni a természet lágy ölén. Nagyon jól szórakoztunk, egyedül csak attól féltem, amilyen hangosan sikítoztunk, nehogy a szomszédok odajöjjenek és elzavarjanak bennünket – mondta a kisfilmben Emese.

Ázsia Expressz: Sáfrány Emese és Béres Anett
A lányok jót szórakoztak a nem mindennapi fürdőzés közben (Fotó: TV2)

Talán nincs semmi túlzás abban, az egyik legemlékezetesebb jelenetek egyike lesz a férfi nézőknek, ahogy Emeséék élvezik, ahogy végre a hosszú nap után megtisztálkodhatnak. Mindezt falatnyi bikiniben, sikítozva, ahogy szappanozzák a testüket.

Ázsia Expressz: Béres Anett
Ha meleg víz nem is volt, legalább szappan a rendelkezésükre állt (Fotó: TV2)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek