Felszabadulás

Jennifer Lopez kivirultan keres új otthont

Nicole

Létrehozva: 2024.09.06.

Teljesen kipihentnek és boldognak tűnik a világsztár, miután férjével, Ben Affleckkel beadták a válási papírokat. Jennifer Lopez máris új otthon után kutat.

Egy 27 millió dolláros kastélyt tekintett meg a napokban a latin díva, Jennifer Lopez. A világsztárról készült fotók alapján elmondható, hogy ahelyett, hogy búslakodna a Ben Affleck-kel kudarcba fulladt házassága miatt, inkább kipihentnek és boldognak tűnik, mint aki megszabadult volna egy olyan tehertől, ami már régóta nyomja a vállát.

Jennifer Lopez  Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck útjai végleg elváltak (Fotó: MICHAEL TRAN)

Ben Affleck és Jennifer Lopez már egy ideje árulják 68 millió dolláros közös otthonukat, de amíg nem érkezik komoly vevő, JLo szétnézett Los Angeles előkelő Beverly Hills negyedében, hátha rábukkan új otthonára. A TMZ információi szerint ezután az énekesnő a Rodeo Drive-on is megtekintett egy ingatlant. A portál szerint nagyjából 35 percet töltött a nyolc hálószobás palotában. Az énekesnő hétköznapi, kényelmes farmert és ahhoz egy pólót viselt, amiben csodásan festett. 

Jennifer Lopez továbblépett

JLo a jelek szerint olyan otthont keres, amely fedett teraszokkal, teniszpályával és úszómedencével is felszerelt, ugyanis mindkét ingatlan büszkélkedhetett ezekkel a luxus részletekkel.

A szemtanúk szerint Jennifer virágzik, hiszen vígan fagylaltozott az ikreivel, Max-szel és Emme-mel, valamint húgával, Lynda Lopezzel. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy az énekesnő tovább lépett, sőt, boldogabb, mint valaha. Azt persze még nem tudjuk, hogy beleszeretett-e valamelyik ingatlanba, de az biztos, hogy amennyiben ilyen tempóban halad, nem sokára rátalál arra a házra, ahol elkezdheti élete új, Ben Afflecktől mentes fejezetét.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek