Vallomás

Kitálalt Jennifer Lopez első férje: megdöbbentő, amit a házasságukról mondott

KL

Létrehozva: 2024.09.16.

A férfi teljesen együttérez Ben Affleckkel.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Jennifer Lopez és Ben Affleck hivatalosan is elváltak. Már régóta tudni lehetett, hogy valami nincs rendben kettejük között, és végül a színésznő lassan egy hónapja beadta a válókeresetet.

Atlas Red Carpet in Mexico City
Lesújtó véleménnyel volt házasságukról Jennifer Lopez első férje, Ojani Noa Fotó: Northfoto

Ben Affleck gyakran nem érezte jól magát korábbi feleségével, amikor meg kellett jelenniük a fotósok előtt. Nemrégiben pedig megszólalt a színésznő első férje, Ojani Noa is, aki szintén lesújtó véleménnyel volt a házasságukról.

Voltak nézeteltéréseink a kocsiban, majd 20 perccel később le kellett ülnünk, és úgy kellett tennünk, mintha minden rendben lenne

- mesélte a színész, aki még akkor ismerkedett meg Jennifer Lopezzel, amikor 1997-ben pincérként dolgozott Miamiban, miközben a sztár a Blood and Wine című filmet forgatta Jack Nicholsonnal és Michael Caine-nel.

A következő évben összeházasodtak, majd 11 hónappal később elváltak.

− Én voltam az első. Ott voltam a karrierje kezdetén, támogattam őt, kezeltem a szorongásait és a bizonytalanságait - mondta Ojani Noa, majd hozzátette, hogy szerinte igazán jó férj volt, mert hitt a házasságban, és végül összetört a szíve, amikor szakítottak.

Sok időt és energiát fektettem abba, hogy szeressem őt. De ha valakivel együtt vagy, akkor minőségi időt kell vele töltened, és nem arra kell gondolnod, hogy a kamera előtt vagy

- idézi az Unilad a színész szavait, aki megjegyezte, hogy mindezek ellenére nem táplál rossz érzéseket Jennifer Lopez iránt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek