Tinibálványok

Justin Bieber, Robert Pattinson – családapaként vizsgáznak az egykori tinibálványok

mkb

Létrehozva: 2024.09.17.

Lányok hada rajongott értük, mára felelős családapák lettek a hollywoodi tinibálványok. Justin Bieberékhez és Robert Pattinsonékhoz is idén kopogtatott a gólya.

Bekötötték a fejét a szívtipró sztároknak. Lányok és nők milliók rajonganak értük világszerte, míg ők lehorgonyoztak választottuk mellett, és bizony már a családalapításon is túl vannak. Justin Bieber, Robert Pattinson és Orlando Bloom is elkelt…

American Music Awards Arrivals- LA justin bieber
Justin Bieber évekig volt a tinilányok kedvence, mára megállapodott családapa lett (Fotó: Hahn Lionel / Northfoto)

Kispapa lett Justin Bieber

A tinibálvány énekes idén lett harmincéves, s már több mint tíz éve a tinilányok egyik nagy kedvence. Az egykor a slágerlisták élén szereplő férfi szíve azonban már jó ideje foglalt, 2018-ban vette feleségül a modell Hailey Baldwint – Alec Baldwin unokahúgát –, akivel idén tavasszal jelentették be: kisbabát várnak. A páros tudatosan várt a családalapítással, korábban mentális problémáikról beszéltek nyíltan, majd mikor 2022 végén terhességgel „gyanúsították” Hailey-t, elárulta, hatalmas ciszta volt a petefészkében. Néhány héttel ezelőtt valóban gólyahírt jelentettek be, kisfiuk a Jack Blues Bieber nevet kapta.

Robert Pattinson babája címlapsztár 

Az Alkonyat-filmek sármos színészéért is epekedtek a nők, végül a brit modell-énekes-színésznő, Suki Waterhouse lopta el a szívét. Tavaly novemberben jelentették be a gólyahírt. Bár gyermekük születéséről aztán nem adtak hivatalos hírt, márciusban körbejárta a netet egy fotó, amin a sztárpár rózsaszín babakocsit tologat, júliusban pedig a brit Vogue címlapján tűnt fel édesanyja kezében a bébi.

Orlando Bloom is elkelt

A Karib-tenger kalózai-filmek szívtiprója, Orlando Bloom és Katy Perry négy éve vált egy családdá, kislányuk, Daisy Dove 2020 augusztusában született. A sztárpár között azóta is tökéletes a harmónia, a napokban az MTV VMA díjátadóján az énekesnő fülledt performanszot adott elő a színpadon, Bloom szerelmes, zavarba jövő arckifejezése pedig pillanatok alatt mém lett.

Henry Cavill kispapa lesz

Sok nő fogadta csalódottan az egyébként örömhírt: a markáns állú, igéző szemű Superman, az izmos, marcona vaják, Henry Cavill apai örömök elé néz. Barátnője Natalie Viscuso diplomás filmesztéta, aki feltehetően gazdag családi háttérrel rendelkezik: az MTV My Super Sweet 16 című műsorában a luxus 16. szülinapi bulijának rendezését követhették végig a nézők, a részből pedig kiderült, ötmillió dollár értékű házban élnek, a garázsban pedig többek között csúcskategóriás Bentley és Ferrari autók sorakoznak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek