szerelem

Itt az igazság! Kiderült, hogy újra együtt van-e Kárpáti Rebeka a vőlegényével

Niki

Létrehozva: 2024.09.21. 07:30

A színésznő ugyan nem szívesen beszél a magánéletéről, de a Talk TV podcastjében most kiderült, szingli-e jelenleg. Sőt, Kárpáti Rebeka azt is elárulta, hogy áll a családalapítással.

Kárpáti Rebeka Instagram oldalán osztotta meg, amikor eljegyezték, de azóta igyekszik minél inkább védeni a magánéletét, különösen, amióta milliárdos vőlegényével titokzatos módon szakítottak. Azóta többször is felröppent a pletyka, hogy a színésznő és Lénárd András, a tiltott csíki sör tulajdonosa újra együtt vannak, ám ezt Rebeka eddig egyszer sem erősítette meg vagy cáfolta. Most viszont a ZWorld című podcastben kiderült az igazság.

Booby Tape parti Kárpáti Rebeka
Kiderült, hogy valóban kibékült-e Kárpáti Rebeka Lénárd Andrással (Fotó: Szabolcs László)

Kárpáti Rebeka párja, Lénárd András mindössze néhány hónap után tette fel a nagy kérdést, és bár úgy tűnt, a műsorvezető úszik a boldogságban, ennek hamar vége szakadt és a gyűrű is lekerült az ujjáról. Most pedig már az ismerkedésről vallott. Nagyon úgy tűnik, hogy kibékülésről szó sincs.

Szerintem nagyon nehéz ma ismerkedni, én szenvedek. Gondolkodtam már azon, hogy párkapcsolatfüggő vagyok-e, mert mindig az volt, hogy kijöttem egy párkapcsolatból és hiába éreztem úgy, hogy elegem van és senkit nem akarok, de mindig jött egy új. Nem volt huzamosabb időszakom úgy, hogy fél évig vagy egy évig egyedül legyek, szóval nekem ez az ismerkedés teljesen új, ami most vár rám.

Rebi azt is elmondta, hogy mi az, amire vágyik, ha férfiakról van szó:

Én hiszek ezekben a klasszikus női-férfi szerepekben, úgyhogy számomra nagyon furcsa az, hogy ennyire megfordultak a szerepek és sokszor a nő kezdeményez. De ez valahol talán jó szűrő is, mert így könnyen kiderül, ha valaki nem felel meg.

Kárpáti Rebeka családra vágyik

R. Kárpáti Péter lányaként szinte az egész életét a rivaldafényben élte, így érthető, ha arról álmodik, hogy legyen egy biztos pont, egy igazi család, akikhez a nap végén hazatérhet. Bár úgy tűnik ez még várat magára, de mindenképpen szeretné, ha előbb-utóbb ez az álom is megvalósulna.

Nekem a legnagyobb cél az most, hogy legyen egy saját családom. Mindig úgy fogtam fel az életemet, hogy fiatalon dolgozom azért, hogy később majd kicsit a háttérbe vonulhassak és lehessen gyerekem, akit úgy tudok nevelni, ahogy én azt szeretném. Nem akarom azt mondani, hogy most már csak ez hiányzik, mert elégedett vagyok az életemmel, de nagyon szeretnék egy szerető családot, férjet, kisbabát

 – mesélte mosolyogva Rebeka.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek