Brit királyi család

Jó hír: vége Katalin hercegné kemoterápiájának!

Bors

Létrehozva: 2024.09.30. 09:30

Reggelente tízórait csomagol és iskolatáskát pakol a gyerekeinek, mint bármelyik anyuka. A nyáron a rákbetegsége és a csemetéi nagyon kifárasztották Katalin hercegnét, így most duplán boldog, hogy végre pihenhet is: nemcsak az iskola kezdődött el, de véget értek a kemoterápiás kezelései is!

Katalin walesi hercegné is olyan, mint bármelyik szülő, amikor az iskolakezdésről van szó. Katalin hercegné élvezte, hogy a nyári szünetben minden idejét a gyermekeivel és a férjével, Vilmossal töltötte, ám a becsengetéskor vegyes érzelmei voltak Györggyel, Saroltával és Lajossal kapcsolatban, amiért vissza kellett rá­zód­niuk a hétköznapokba.

Katalin hercegné fellélegzett attól, hogy végre elkezdődött az iskola - Bors
Jó hír: vége Katalin hercegné betegsége miatti kemoterápia kezelésének (Fotó: Getty Images / hot! magazin)

Katalin hercegné állapota megengedi, hogy gyermekeire koncentráljon

A hercegné örül, hogy újra egy kicsivel több ideje van magára most, hogy visszatért a kora reggeli rutin: iskolai egyenruha kikészítése, uzsonnacsomagok bepakolása, házi feladat átnézése, fuvarozás az iskolába – mondta a tanév első napján az OK!-nak Jennie Bond, a BBC királyi tudósítója, majd folytatta:

Az idei nyár, beleértve a sok norfolki és bal­mo­ra­li családi kirándulást, három örökmozgó gyermek szórakoztatása nap mint nap – különösen azokon a napokon, amikor érzi a rákkezelés mellékhatásait – gyakran kimerítő volt a számára.

Katalin egész nyáron szórakoztatta örökmozgó csemetéit (Fotó: Northfoto / hot! magazin)

– A legtöbb anyához hasonlóan neki is megkönnyebbülést jelent a tanév megkezdése. A csemetéi visszatértek a Lam­brook magániskolába, amely kocsival 15 percre van az Ade­laide Cottage-i otthonuktól. Amíg a gyerekei iskolában vannak, Katalin újra bekapcsolódhat egyes projektjeibe, ráadásul anélkül pihenhet, hogy bűntudatot érezne, amiért nincs a gyerekeivel.

Katalin hercegné fellélegzett attól, hogy végre elkezdődött az iskola - Bors
A család most boldogabb, mint valaha (Fotó: Profimedia / hot! magazin)

Év elején jelentette be Katalin hercegné betegségét...

A hercegné az év elején felfedte, hogy a hasi műtétjét követően rákot diagnosztizáltak nála. A gyógyulására összpontosított, közben törődött a gyerekeivel, ami egyre fáradtabbá tette, emiatt is örült úgy a tanévkezdésnek. Ám néhány napja olyan jó hírt kapott, amely mindent felülírt! Egy videóklipet posztolt önmagáról és családjáról, amelyben – szeretetteli képsorok kíséretében – bejelentette a sorsdöntő információt.

Vilmosra a legnehezebb időkben is számíthatott (Fotó: Northfoto / hot! magazin)

– lelkendezett a családanya, majd hozzátette:

Az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül kemény volt nekem és az egész családomnak. Most a gyerekeim boldogan járnak iskolába, a férjem örömmel dolgozik, én pedig minden percben hálát adok! 

A példám is mutatja: a sötétségből is lehet fény!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek