VISSZATÉRÉS

Ez mindenkit sokkolt! Kiderült, mikor tér vissza Katalin hercegné a feladataihoz

mkb

Létrehozva: 2024.09.12.

Fellélegezhetett a királyi család, jó úton halad a teljes gyógyulás felé a walesi hercegné. A jelek szerint az is kiderült, mikor láthatjuk legközelebb Katalin hercegnét.

Katalin hercegné embert próbáló időszakon van túl, s a jelek szerint nem siet a visszatéréssel. Bizalmas információ szivárgott ki arról, mikor láthatjuk legközelebb nyilvános eseményen családja körében a walesi hercegnét.

The Princess of Wales and Princess Charlotte at 2024 Wimbledon - Day Fourteen katalin hercegné
Katalin hercegné egyre jobban van, még idén újra láthatjuk (Fotó: Northfoto)

Nem siet vissza a munkába

Katalinért már év eleje óta aggódtak a rajongók, ugyanis míg korábban minden nyilvános eseményen családjával tartott, az év első hónapjaiban feltűnően hiányzott férje oldaláról. A legvadabb elméletek szerint Vilmos herceg hűtlen volt hozzá és már a válásukat pedzegették. Végül Katalin öntött tiszta vizet a pohárba, március végén egy videóüzenetben közölte: rákkal diagnosztizálták, és megkezdte a gyógyuláshoz szükséges kezeléseket.

Azóta egy-egy rendezvényen megjelent, például júliusban a wimbledoni döntőn, amit kislányával, Saroltával a királyi páholyban élvezett. Azonban a királyi családhoz köthető teendőihez még nem tért vissza, ám ez hamarosan változhat.

Hétfőn szívhez szóló videót osztott meg a családja, melyben Kate bejelentette, sikeresek voltak a kezelések, rákmentesnek mondhatja magát. Bár a nehezén túl van, még nincs az út végén, s a jelek szerint nem siet vissza a munkába.

Katalin hercegné 2025-ben térhet vissza

A People bizalmas körökből most megtudta: Katalin ezt az évet már a gyógyulásnak szenteli, de fokozatosan visszatér a feladataihoz, mint kiderült: könnyített munkarendet végez majd. Ez magában foglalhat néhány nyilvános megjelenést a következő hónapokban, és lépésről lépésre visszatér minden kötelezettségéhez. A lap úgy sejti, november 11-én megjelenhet a Fegyverszünet napjára rendezett ünnepélyén, és sokan számítanak rá, hogy a Westminster Apátság hagyományos karácsonyi koncertjén is tiszteletét teszi majd.

A People úgy tudja, otthonról már most elkezdett dolgozni a projektjein. Ám valószínű, hogy ténylegesen csak a 2025-ös évben tér vissza, de még meg kell várnia ehhez orvosi csapata jóváhagyását is. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek