Gyógyulás

Katalin hercegnét a királyi család legújabb tagja segítette át a kemoterápia nehézségein

K.B.

Létrehozva: 2024.09.24. 06:30

A hercegnét a kezelések során egy Orla nevű kutya támogatta.

Szívmelengető részlet derült ki a 42 éves Katalin hercegné gyógyulásáról. A rákos megbetegedése miatt kemoterápián túleső Katalin testvére James Middleton ugyanis meglepő dolgot osztott meg a nyilvánossággal. A férfi elárulta, hogy a legnehezebb időkben egy Orla nevű angol cocker spániel támogatta Katalint, akit korábban az öccsétől kapott. A négylábú azonnal a wales-i hercegi család szíve csücskévé vált, a 7 éves Sarolta hercegnő szinte már magára se hagyja a kutyát. Most pedig kiderült, hogy Katalin hercegnében a kezelései során gyakran az eb tartotta a lelket.

Katalin hercegné (Kate Middleton) és Vilmos herceg 2010-ben
Katalin hercegné és Vilmos herceg 2021-ben fogadott örökbe egy új kiskutyát Orlát a cocker spánielt /Fotó: AFP

James Middleton a DailyStar számára osztott meg részleteket arról, hogy a nővére hogyan vált tünetmentessé, és hogyan esett túl a kemoterápián. Szívderítő párhuzamot húzott a saját helyzetével kapcsolatban, ugyanis korábban őt is próbára tette az élet, és a kutyáinak köszönhetően tudott kilábalni a mélyből.

Tudtam, hogy a kutyák milyen sokat segítettek nekem is a felépülésben, és mindig segítenek elterelni a negatív gondolataimat. Szóval biztos voltam benne, hogy Orla számukra is sokat segít, és valóban tette a dolgát, elterelte Katalin figyelmét a nehéz pillanatokban

- kezdte beszámolóját a férfi, aki korábban depresszióval küzdött, és a felépülése után kendőzetlen őszinteséggel beszélt az állapotáról. 

Mi szoros viszonyt ápolunk családként, és együtt megyünk keresztül a legnehezebb dolgokon is. Én így éltem meg a kihívásaimat, és úgy érzem, hogy Katalin és az én családom is így teszi ezt. 

A wales-i párnak korábban is egy angol cocker spánielje volt, azonban mióta ő elpusztult, kiadó volt egy hely a család lába mellett. A korábbi kedvencük annyira a szívükhöz nőtt, hogy nem is akartak volna más fajtájú kutyust örök befogadni, így jól jött James, aki szinte szakértője ennek az angol kutyafajtának.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek