Betegség

Kiszivárgott a daganatos Katalin hercegné betegségéről szóló levele: nagyon sajnálja

Bors

Létrehozva: 2024.09.06.

A hercegné és az uralkodó is kitartóan küzd a rákkal szemben. Egyikük sem adta fel!

A rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné szívhez szóló levelet írt egy édesanyának, akinek a lánya cöliákiában szenved. A lisztérzékenység egy autoimmun betegség, amely az egész szervezet működésére hatással van. Kiváltója nem maga a liszt, hanem egy, a kalászos gabonafélékben megtalálható glutén egyik fehérjecsoportja, a gliadin. A cöliákia egy egész szervezetet érintő betegség, amely nemcsak emésztőrendszeri tüneteket okoz. Katalin édesanyaként maga is tudja, milyen nehéz egy betgeséggel kapcsolatos küzdelmet látni is.

The Princess of Wales and Princess Charlotte at 2024 Wimbledon - Day Fourteen
A hercegné mélyen átérzi a beteg kislánya miatt aggódó anyuka helyzetét. (Fotó: ZUMAPRESS.com)

Kirsty Kerr levélben írt a hercegnének lánya, Isla problémájáról. Mint kifejtette, a kislány gyakran másnak érzi magát, mint a barátai, mivel szigorú diétát kell követnie, és nincs annyi energiája, mint a többieknek - tudta meg a Mirror.

A maga kis ötéves módján kezdett küszködni

– ismerte el az anyuka, aki attól fél, Isla szorongóvá fog válni. Katalin kitartást kívánt a családnak, és megjegyezte, az édesanya hozzáállása igazán dicséretes.

Sajnálattal értesültem a lánya által átélt nehézségekről, de öröm volt értesülni Isla fejlődéséről

– írta levelében Katalin, hozzátéve, csodálatra méltó, hogy az anyuka felismerte lánya mentális egészségének fontosságát, és mindent megtesz annak megőrzése érdekében.

A bennfentesek szerint Katalin azután írta a levelet, hogy kijelentette, "sokkal erősebbnek érzi magát". A hercegné márciusban tudatta a nyilvánossággal, hogy rákot találtak nála, azóta megelőző kemoterápiás kezelés alatt áll, és a gyógyulásra koncentrál. Mint az nemrég kiderült, III. Károly király rákkezelése is folyamatban van még, Kamilla nyilatkozott az uralkodó állapotáról.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek