Szépségkirálynő

Szemet vetett az ország szépére az ismert rapper?

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.09.14.

A Miss World Hungary szépségkirálynőjének élete 180 fokos fordulatot vett a verseny óta. Katzenbach Andrea még egy ismert rappertől is szíveket kap új képeire.

Katzenbach Andrea az ország szépe díjat elnyerő szépségkirálynő élete teljes fordulatot vett, amióta megnyerte a Miss World Hungary szépségversenyét. A 24 éves kiskőrösi lány újonnan csöppent bele a modellkedés világába, így nem meglepő, hogy nagy újdonság számára a sok fotózás, és az, hogy zsonganak körülötte minden eseményen. Legutóbbi fotóin is nagyon dögös, sőt több kulisszavideót is megosztott a szépségkirálynői életből.

LB_20240626_MOSZ_0024
Katzenbach Andrea
Katzenbach Andrea élete teljesen megváltozott (Fotó: Ladóczki Balázs)

Minden megváltozott

Andrea kevesebb, mint egy hónapja, de már Pesten él. Nagy előrelépés volt számára, hogy felköltözött a fővárosba, ugyanis nagyon bepörgött az élete. Gőzerővel elkezdett készülni a Miss World világversenyre, ami sok munkával jár, hiszen eddig nem kellett ilyen életvitelben élnie. Újdonság számára a sok megkeresés, de az is, hogy felismerik.

Sokszor van, hogy látom a szemem sarkából, hogy felismernek, nagyon néznek, de eddig még senki sem mert odajönni hozzám… Pedig barátságos vagyok! jegyezte meg korábban viccesen Andi, akinek az új dögös képeit még egy nagy szívtipró hírében álló sztárrapper is szívecskézi.

Még a híres magyar rapper is szemet vetett a szépségkirálynőre? (Fotó: Instagram)

Katzenbach Andrea felkelti sokak figyelmét

A szépségkirálynő egyre több fotózásról oszt meg képeket, amik úgy tűnik, nemcsak a rajongók, de még zenészek és hírességek figyelmét is felkeltik. Sziklai Mátyás, a BSW Meklod művésznevű rappere is ott virít a szépségkirálynőt rendszeresen lájkolók listáján. Vajon a rapper szemet vetett a szépség királynőre? Ez persze nem lenne meglepő, hiszen a rapper korábbi párjai is a modellvilágban váltak ismertté.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek