Ázsia expressz

"Kígyózzuk jól meg!" - Tilla és Stohl András azonnal Zámbó Krisztián ellen fordult

P. Flóra

Létrehozva: 2024.09.01.

Vasárnap este elstartol az Ázsia Expressz ötödik évadának első adása, ahol Tilla és Stohl András rögtön egy Zámbó Krisztián elleni merényletre készül.

Már az ötödik évadával érkezik az Ázsia Expressz, ahol ismét sztárpárok küzdenek a győzelemért a nem mindennapi körülmények között. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült szuperprodukció ezúttal a Fülöp-szigeteken kezdődik, majd pár hét múlva Tajvanra is ellátogatnak a még versenyben lévő párok. Azt talán mondanunk sem kell, hogy a műsor ezúttal sem lesz kíméletes a szereplőkkel, sőt... Talán az idei évadban lesz a legkeményebb erőpróba, amit a nézők látni fognak.

293A4707
Fotó: Bors 

Még jószerével el sem kezdődött az adás, Stohl András és Tilla máris a Zámbó testvérek, de különösen Zámbó Krisztián ellen szövetkeznek. Egy nagy ponyvát sikerült szerezniük és azon fekszenek a tengerparton. 

- Melletted aludjak, vagy akarok Krisztiánékat közénk? - tette fel a kérdést Stohl András. Tilla nevetve azt válaszolja, hogy fel kellene ajánlani nekik, hogy aludjanak velük.

- Krisztián annyira fél a kígyótól, egyrészt szívjuk ki a vérét, jól kígyóztassuk meg, utána pedig engedjük neki meg, hadd aludjon középen - fejtegette Tilla, mire Stohl András annyit mond: "megkígyózzuk a Krisztiánt".

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek