Királyi család

Kimondani is durva: elképesztően drága ajándékot kapott Sarolta hercegnő, nem nézték jó szemmel

Bors

Létrehozva: 2024.09.26.

A hercegnő sosem játszott a vagyont érő játékkal, de megkapta egy olcsóbb verzióját.

Sarolta hercegnőnek vissza kellett adnia egy rendkívül drága ajándékot, amit újszülött korában kapott. A kilencéves hercegnő, aki harmadik a trónöröklési sorban, egy 36 ezer font (több mint 17 millió forint) értékű játékot kapott születésekor, azonban a szigorú szabályok miatt szülei nem engedték, hogy megkapja a luxusajándékot. 

King Charles III coronation
Sarolta más emlékeket őriz babakorából. (Fotó: Owen Humphreys - PA Images)

A szóban forgó értékes tárgy egy drága csörgő volt, amelyet a Natural Sapphire Company ajándékozott neki. A játék azonban nem a játékboltokban megvehető átlagos darab volt, mivel 18 karátos fehéraranyból készült, és gyémántokkal, zafírokkal, valamint rubinokkal volt kirakva - írja a cambridge-news.co.uk.

Amikor Vilmos eljegyezte Katalint az ikonikus kék zafírgyűrűvel, amely korábban Dianáé volt, a zafírgyűrűk árai az egekbe szöktek. Minden nő olyan divatos akart lenni, mint Katalin, ennek hatására ajándékozott a cég egy egyedi tervezésű babacsörgőt Saroltának. 
Úgy tűnik azonban, hogy a kislány soha nem játszhatott a csörgővel, azt ugyanis visszaküldték a feladónak. Mint azt a Kensington-palota közölte, a cégektől érkező ajándékokat általában nem fogadják, de a hercegnő nem maradt különleges emlékek nélkül a csecsemőkorából. A hírek szerint Károly király egy kézzel, fából készíttet csörgőt ajándékozott neki.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek