Mélyinterjú

Király Linda: Vége a romantikának!

Nicole

Létrehozva: 2024.09.25. 08:00

Egy ország kapta fel a fejét, amikor fotók jelentek meg egy repülőtéri csókról. Király Linda párja Simon itt töltötte a nyarat, az énekesnő pedig elmesélte, milyen is a kapcsolatuk valójában.

Hosszú ideig kereste a szerelmet az aranytorkú énekesnő, most pedig, hogy megtalálta, szeretné minden percet kiélvezni. Az idő azonban ellene dolgozik, hiszen hamarosan több ezer kilométer választja el a kedvesétől. A jövő pedig tele van bizonytalansággal… Király Linda Simonnal való kapcsolatáról árult el részleteket a hot! magazinnak.

Király Linda hot! magazin
Király Linda bizakodva mesélt kapcsolatáról – Fotó: Szabolcs László / hot! magazin


Király Linda párja Simon a megmérettetésben is támogatta az énekesnőt

hot!: Újra szerepeltél a TV2 Sztárban Sztár All Stars című műsorában, majd a harmadik adásban búcsúztál. Féltél a kieséstől?

Király Linda: Nem vagyok versenyző típus, nem is ezért lettem zenész. Gyerekkoromban belemenekültem a zenébe, mert ott éreztem biztonságban magam. Úgyhogy ezt a műsort sem úgy fogtam fel, hogy nyerni szeretnék, hanem úgy, hogy magam ellen versenyzek, hogy minél többet tanuljak, és minél többet kihozzak önmagamból. Ez pedig sikerült.

hot!: Most pedig újra van időd pihenni vagy a munkáiddal foglalkozni.

Király Linda: Ez így van. Idén sajnos nem sikerült nyaralnom, viszont hál’ Istennek volt rendesen munka a nyáron is. Annak nagyon örültem, hogy a tesóm meglátogatott a családjával együtt. Ráadásul Simon is júniusban érkezett, és még mindig itt van!

hot!: Bizony! És hogy vagytok, hogy tervezitek a jövőt? Esetleg ide is költözne?

Király Linda: Nagyon jól vagyunk! Egyelőre nem tudjuk, hogy lesz, mert ugye csak három hónapot maradhat itt az országban úgy, hogy nincs vízuma. De nem csüggedünk, hanem most azon vagyunk, hogy kihasználjuk ezt a lehetőséget! Utána pedig meglátjuk, hogy innentől kezdve hogyan tovább.

Király Linda távkapcsolatban él szerelmével

hot!: Július elején érkezett, szóval akkor már nemsokára haza kell utaznia. Készültök a búcsúra? Gondolom, nem lesz könnyű…

Király Linda: Igen, már nincs sok hátra, csupán pár hét, és újra el kell válnunk Simonnal… 

Az az igazság, hogy mi már megszoktuk a távolságot. Tizennégy-tizenöt éve úgy vagyunk barátok, hogy nem egy helyen lakunk, és amikor előtte együtt voltunk, akkor azért lett vége, mert nagyon másfelé vitt bennünket az élet.

 Ennek ellenére nyolc évig voltunk együtt, mint egy pár, és ebből sok olyan év volt, amikor végig hatalmas volt a távolság köztünk. Szóval, nekünk ez már nem újdonság, megtanultuk kezelni. Biztosan nem lesz könnyű a búcsú, de tudjuk, hogy előbb-utóbb úgyis újra látjuk egymást.

hot!: Mi a titka annak, hogy egy távkapcsolat működőképes maradjon?

Király Linda: Szerintem az eszméletlenül fontos, hogy mindenkinek meglegyen a saját élete. Nem szabad a másikban keresni azt, ami kitölti az emberben az ürességet. Számomra fontos, hogy a Simonnal való kapcsolatomban két teljes ember találkozik, akiknek megvan a saját életük is. Ha valaki a másiktól várja, hogy megoldja a boldogtalanságát, akkor az az ember még nem áll készen egy komoly kapcsolatra. Persze a távkapcsolat sok embernek nem könnyű, ráadásul mi más időzónában is vagyunk, ami megnehezíti azt is, hogy mikor beszéljünk egymással, de mivel mindketten tudtuk ezt, amikor úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a kapcsolatunkat, vállaltuk ezt a nehézséget. Ezenfelül nem árt, ha érzem a hiányát, amikor nincs velem, hiszen ezzel tovább fenntartjuk a tüzet és a kölcsönös érdeklődést is. Egy bizonyos távolság még jót is tehet egy kapcsolatnak. Összesen huszonhárom éve ismerjük egymást, ez egy nagyon hosszú és mély kapcsolat, ami köztünk van.

Király Linda: „Nem tudom, hogy lesz”

hot!: Mi a hosszú távú tervetek? El tudnátok képzelni azt, hogy egy életre elkötelezzétek magatokat egymás mellett?

Király Linda: 

Hát, ha tudnám a jövőt, akkor máshol is kereshetném a pénzt!

 (Nevet.) Nem tudom, hogy lesz. Az biztos, hogy addig szépen haladunk tovább, ameddig boldogok vagyunk és boldoggá tesszük egymást.

Király Linda hot! magazin esernyő
Linda nem ismeri a jövőt, de mindenre fel van készülve – Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

hot!: Arra van már tervetek, hogy legközelebb melyikőtök látogatja meg a másikat, és nagyjából mennyi idő múlva?

Király Linda: Valószínűleg én látogatom majd meg őt, mert amúgy is ki kell majd mennem Amerikába, de még erre sincs pontos tervünk. Majd idővel kitaláljuk ezeket. Egyelőre még minden képlékeny. Most arra koncentrálunk, hogy megpróbálunk élvezni minden napot, amíg együtt vagyunk.

hot!: Hogyan töltöttétek az elmúlt időszakot? Megmutattad neki a magyar nevezetességeket?

Király Linda: Persze, minden volt! Ráadásul az elején itt volt Simon anyukája is, aki még sosem járt Magyarországon. Hajókáztunk a Dunán, voltunk a Budai Várban, elmentünk közösen egy koncertre is, szóval mindenhová elvittem őket, ahová csak tudtam.

Király Linda párja imádja Magyarországot

hot!: Hogy tetszett nekik Magyarország?

Király Linda: Simon nagyon szeret itt lenni, és az anyukájának is tetszett az ország. Igyekeztem megismertetni a magyar kultúrával is, és főztem nekik tradicionális magyar ételeket. Ráadásul Simon már a nyelvet is szeretné megtanulni

Egy applikáción próbálkozik, de azt mondta, hogy elég nehéz nyelv. Megértem őt, hiszen nekem is nehéz volt megtanulnom.

 Még logopédushoz is jártam, hogy jó legyen a kiejtésem, és ne legyen akcentusom. Szóval, teljesen átérzem, hogy mennyire nehéz neki.

hot!: Szerintem nagyon jól vetted ezt az akadályt! Huszonöt éve költözött ide a családotok, ez idő alatt pedig rengeteg minden történt veled. Hogy tekintesz vissza erre az időre?

Király Linda: Mint egy nagyon izgalmas hullámvasútra! (Nevet.) Bor­zasz­tóan szerencsésnek tartom magam, hiszen olyan zenészekkel dolgoztam, akik a gyerekkori példaképeim voltak. Voltak szép magasságok és persze durva mélypontok is, de egyiket sem bánom, mert nagyon sok mindent tanultam, és még a hibák is hozzásegítettek ahhoz, hogy mára az az ember váljon belőlem, aki vagyok.

hot! magazin 2024/39 címlap
További exkluzív sztártitkokért keresse a legfrissebb hot! magazint – Fotó: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek