APASÁG

Hatalmasat nőtt! Megmutatta legkisebb kislányát Kiss Endi

Barby

Létrehozva: 2024.09.26.

Nemsokára negyedik gyermeke első születésnapját ünnepelheti a Hooligans dobosa és népes családja. Kiss Endi most friss fotón mutatta meg Albát, aki igazi hajasbaba és vonásaiban édesapját lehet felfedezni.

Három anyától négy lánya született a vérbeli rockernek. Kiss Endi legkisebb gyermeke tavaly október 12-én látott nagyvilágot és mindenki rajong érte. Alba igazi szerelemgyerek, aki születése óta nagyon kiegyensúlyozott gyerkőc, állandóan mosolyog. Nemsokára pedig 1 éves lesz, a népszerű zenész ezért friss fotón mutatta meg, mekkorát nőtt már. 

Kiss Endi
Kiss Endi nagyobb lányaival a Sziget fesztiválon bulizott (Fotó: hot!)

Kiss Endi lányai imádják egymást

A Hooligans sztárja saját bevallása szerint boldog édesapa, azonban ötödik gyereke már nem lesz, mert elköttette magát. Kiss Endi igazából már a harmadik gyermeke után is úgy gondolta, hogy teljes az élete, rajongással szereti csemetéit, azok is ők, ráadásul mivel már nagyobbak (Bodza 18, Kiara 15, Larissza 12 éves), kezdődhet újra a bulizás. Így elsőre nem volt odáig, amikor párja elkezdte mondogatni neki, hogy jó lenne egy közös baba. 

Érdekes egyébként, hogy korábban azt gondoltam, a három gyönyörű lányommal teljes az életem. Úgy voltam vele, már nagyok, már nem szorulnak úgy rá az én segítségemre, tehát jöhet újra a bulizós korszak. De Alba érkezésével ennek off és úgy érzem, fentről kaptam őt, hogy ezzel megmentsem magam. Mert ha én belevetem magam, akkor nagyon nehezen keveredem ki belőle…

vallotta be Kiss Endi, aki bár nem volt bent Alba születésekor a párjával, egyenesen rajong legkisebb gyermekéért is. A Hooligans dobosa el se hiszi, hogy rohan az idő, a nyolc napos tejfakasztó buli óta már lassan egy év telt el, így friss fotón mutatta meg legkisebb lányát. Csak rá kell nézni a közös képre, látszik, milyen kapocs van apa és lánya közt. 

Kiss Endi
Kiss Endi legkisebb lánya nemsokára 1 éves lesz (Fotó: Instagram)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek