Ajándék

Köllő Babett: „Egyszer csak létrejön egy ilyen csoda!”

S. V.

Létrehozva: 2024.09.16.

A semmiből érkezett egy üzenet a színésznőnek, hogy megörökítenék egy rajzon. Köllő Babett meglepődött a végeredményen.

A színésznő hozzá van szokva, hogy olykor-olykor a rajongóik meglepik valamivel. Köllő Babett szívesen is fogadja az apró kedvességeket, hiszen azok az emberek szeretetét tükrözik.

Köllő Babett
Köllő Babett jó szívvel fogadja rajongói kedvességeit (Fotó: Szabolcs László)

A bejegyzéshez azt írta:

Talán a legszebb rajz ami rólam készült! A második képen láthatjátok a folyamatot, ahogy az üres papíron egyszer csak létrejön egy ilyen csoda. Nekem elképesztően jól esett, hogy elkészült rólam.

A Bors megkereste a művésznőt, hogy árulja el, milyen gyakran szokott ajándékot kapni, és mégis miket.

Szoktam kapni fotómontázsokat, vagy a születésnapomra csokit, de kaptam már verset is. Ilyen apróbb kis kedvességeket, de nem mindennapos – árulta el.

Babett azt mesélte, rajongói például forgatáson, vagy adásfelvételeken adják át ezeket a meglepetéseket, ahol jelen vannak nézőként. Nem így egy hölgy kedvelője, aki üzenetben kereste meg őt, hogy lerajzolná, hiszen ezzel foglalkozik. Amikor pedig elkészült a mű, Babett meg is osztotta Instagram-oldalán.

− Ő egy komoly művész, akinek több portrérajz is van már a háta mögött. Amikor megkaptam tőle a rajz korai fázisait, arra gondoltam, megosztanám mindenkivel, mert annyi csodálatos művész van Magyarországon, akikről túl keveset tudunk.

Melinda gyönyörűen rajzol és nagyon jó érzés magamat lerajzolva látni, teljesen mást ad, mint egy jól sikerült fotó.

Köllő Babett furcsa ajándéka

Az apróbb kedvességek kapcsán felmerül, hogy a Sztárban sztár egykori mestere kapott-e már szokatlan ajándékot, mint például Medveczky Ilona?

Nem, ilyen még nem fordult elő, bár volt egy dal rólam – mondta Babett.

A Bors meg is talált egy dalt, ami a színésznőhöz szól, és valódi szerelmi vallomás (bár nem biztos, hogy ő maga erre gondolt). Az alkotónak hallhatóan nem szegte kedvét, hogy a szépség és férje András boldog házasságban élnek. A mű esztétikai magassága szinte már elképzelhetetlen, és kétség kívül Köllő Babettről szól:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek