Betegség

Kórházba került Liptai Claudia

B.

Létrehozva: 2024.09.16.

A diagnózis: övsömör.

Tegnap még nem gondolta volna Liptai Claudia, hogy a mai napot már egy kórház vendégszeretetében élvezi. A betegsége egy héttel ezelőtt kezdődött.

A diagnózis: övsömör. Aki már átélte ezt a betegséget tudja, hogy döbbenetes semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár. Sajnos a sima gyógyszerek nem hatottak eléggé. Őszinte leszek a hétvégi két élő műsorban néha voltak számomra embert próbáló pillanatok. De valahogy mi úgy működünk művészek, hogy bekapcsol a piros lámpa és az Adrenalin mindenen átsegít. De mára egyértelművé vált, hogy muszáj ezt komolyabb körülmények között gyógyítani

- számolt be róla a Facebook-oldalán Liptai Claudia, aki előre és utólag is köszöni minden orvosnak, ápolónak, aki segített, komolyan vette és törődik vele. Ilyen helyzetben ugyanis legalább annyira fontos a pszichés segítség és a megnyugtató válaszok. 

Most egy pár napig türelemmel kórházban leszek. De aztán remélem a hétvégére ismét újult erővel ott ülök a zsűri pultban. Még egy nagyon fontos döntést meg kellett hoznom egyértelművé vált, hogy a héten a Játékszínben nem tudom eljátszani Molly szerepét a Hölgyválaszban. Ezért ma és holnap elmaradnak az előadások szerdán, csütörtökön, pénteken pedig beugrással oldja meg a színház. Köszönöm a nézők megértését és előre is nagyon sok sikert kívánok a kollégáknak! Mindenki vigyázzon magára!

 - tette hozzá.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek