Illegális szerek

Kórházba került, majdnem belehalt a fogyási kísérletbe Kate Moss húga

L.A.

Létrehozva: 2024.09.15.

Illegálisan szerezte meg a készítményt.

A szupermodell, Kate Moss húga életveszélyes állapotba sodorta magát. Lottie Moss ugyanis kórházba került, miután illegális fogyasztószereket használt és rosszul lett.

Glamour Women of the Year Awards
Fotó: Northfoto

A 26 éves modell súlyosan rosszul lett, rohamot kapott és kiszáradt a gyógyszer bevétele után. Most azt mondta, inkább meghal, mintsem újra használja az Ozempic-et, amely az elhízottak vagy cukorbetegek kezelésére szolgáló készítmény. Azt mondta, vannak dolgok, amelyeket bárcsak előbb tudott volna, mielőtt használta a szert. A súlya 60 kilóról néhány hét alatt körülbelül 53 kg-ra zuhant, de ez majdnem az életébe került - írja a Daily Mail. 

Az Ozempic adagját a lábába fecskendezte, de akkora mennyiséget, ami egy 100 kilós embernek való, tehát majdnem kétszeres mennyiséget. Most azért döntött úgy, hogy elismeri, hibázott, hogy felhívja mások figyelmét is arra, mennyire veszélyes úgy használni a cukorbetegeknek szánt, vényköteles szereket, ha egyébként nincs rá szükség. Mint mondja, soha életében nem volt még annyira rosszul, és ma már eszébe sem jutna ezt a módszert használni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek