Babaprojekt

Krausz Gábor vallomása: Érzem, hogy Anna vágyik az anyaságra

Buster

Létrehozva: 2024.09.12.

Az Ázsia Expressz nemcsak a testet, de a lelket is próbára teszi, és bizony ez nem csak a szó nehéz értelmében igaz. A csütörtöki adásban Mikes Anna és Krausz Gábor is elérzékenyülnek egy feladat kapcsán, ami bizony felveti a gyermekvállalás kérdését. A sztárséf pedig nem bújik ki a válasz alól.

A tagalog nyelv pont olyan nehéz egy európai fül számára, mint amilyen nehéz a magyar mindenkinek, akinek nem az anyanyelve. Ha pedig a szavakat és azok jelentését egy gyerekcsoporttól kell elsajátítani, még nehezebbé válik a feladat. Az Ázsia Expressz 2024-es évadában persze soha nem az a cél, hogy egy kihívás könnyen megugorható legyen, így a játékospároknak a csütörtöki adásban sem volt könnyű dolga. Mikes Anna mégsem tudott koncentrálni a dalra, amiből okulnia kellett, mert láthatóan elvarázsolta őt az aprónép. Akár azt is mondhatjuk, hogy Krausz Gábor kedvesénél hatalmas sebességre kapcsolnak az anyai ösztönök. De vajon a sztárséf, hogy áll a fészekrakás kérdéséhez, alig egy évvel azután, hogy megismerték egymást? Nos, elöőljáróban annyit, hogy jól, de a válasz előtt térjünk vissza az Ázsia Expresszhez és ahhoz a bizonyos ultra cuki feladathoz, ami csütörtökön várt a játékospárokra.

Ázsia Expressz Mikes Anna Krausz Gábor
Mikes Anna képtelen volt a feladatra koncentrálni az Ázsia Expressz legutóbbi fordulójában (Fotó: TV2)

Mikes Anna szíve megdobbant az Ázsia Expressz közben

A játékosok a Fülöp-szigetek hivatalos nyelvét, a tagalogot tanulmányozták. Nem volt könnyű dolguk, hiszen egy óvodáscsoport által előadott gyermekdalból kellett kihallaniuk a zöldségek nevét és meg is kellett tanulniuk azokat. A feladat két emberes, de Mikes Anna nem jelentett túl sok segítséget Krausz Gábornak, mivel teljesen elvarázsolta őt a gyereksereg. – Nem tudok teljes mértékben a feladatra koncentrálni, mert annyira cukik ezek a gyerekek, hogy elolvadok tőlük. 

Hát ekkorák voltak és amúgy semmi kedvük nem volt énekelni… 

– mondta a feladat közben Mikes Anna. Hogy az Ázsia Expressz álompárjának mire volt elég a teljesítménye ebben a feladatban, az majd kiderül, de Mikes Anna reakciója a gyerekekre felvet egy kérdést. Vajon Krausz Gábor észrevette a jeleket, amiket a vak is látott?

Ázsia Expressz Mikes Anna Krausz Gábor
Fülig érő szájjal játszott a gyerekekkel Mikes Anna (Fotó: TV2)

Bevallom, könnybe lábad a szemem, amikor figyelem...”

Valójában nem az Ázsia Expressz forgatásán tűnt fel nekem először, hogy Anna miként viszonyul a gyerekekhez, hiszen nem „csupán” profi táncos, de pedagógus is, és számtalanszor volt már alkalmam látni őt a Csillámpóni csoportban, ahová egyébként Hannika is jár. Bevallom, könnybe lábad a szemem, amikor figyelem őket együtt. Amióta pedig hármasban élünk együtt, nap mint nap érzékelem, ahogy Annában egyre inkább erősödnek az anyai ösztönök. Persze, én is láttam, hogyan érzékenyült el a feladat kapcsán és nem tagadom, engem sem hagyott hidegen az a cukiságcunami, ami végigsöpört rajtunk kezdte nevetve a Borsnak Krausz Gábor, akinek szavaiból kitűnik, hogy koránt sem zárkózik el attól, hogy a jövőben másodszor, harmadszor, vagy akár negyedszer is fel s alá járkáljon a szülőszoba előtt.

Ázsia Expressz Mikes Anna Krausz Gábor
Krausz Gábor imádja, ahogy szerelme a gyerekekkel foglalkozik (Fotó: TV2)

Anna három gyereket szeretne...”

Értem, mire akarsz kilyukadni és tudod mit, legyen! Én már átéltem, milyen apává válni, Anna pedig nem titkoltan vágyik az anyaságra. 

A kapcsolatunk bomba biztos alapokon nyugszik, így a jövőbeli lépéseink vezethetnek arra, hogy bővüljön a családunk. 

Ugyanakkor ezen az úton megfontoltan szeretnénk haladni, vagyis nem rohanunk, de látjuk a célt. Anna három gyereket szeretne, én pedig azt, ha ő boldog lenne mellettem… – fogalmazott sejtelmesen, mégis egyértelműen Krausz Gábor.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek