HISZTI

Krausz Gábornál elszakadt a cérna az Ázsia Expresszben: Nem fogok ba**akodni

Buster

Létrehozva: 2024.09.23. 20:00

Ahogy a sztárséf „játssza” az Ázsia Expressz véresen komoly játékát, úgy nem játszotta és játssza senki. Krausz Gábor naponta veszti el a türelmét egy-egy a képtelenség határát súroló feladat közben. Hétfőn is feladja, mielőtt tovább küzd…

A fenti képzavart mindenki jól ismeri, aki az elejétől kezdve követi az Ázsia Expressz idei szériáját. Vagyis a fél országot biztosan nem lepi meg a hír, hogy Krausz Gábor már a szakaszkezdő adás első perceiben „agyérgörcsöt” kap egy ördöglakathoz hasonló feladat kapcsán.

Ázsia Expressz krausz gábor mikes anna
Krausz Gábor itt még jól tűrte az Ázsia Expressz újabb faramuci feladatát (Fotó: TV2)

Krausz Gábor: Ezért utaztam ilyen messzire...”

Gábor az elején még élvezi, hogy összesimulhat kedvesével, Mikes Annával a feladat teljesítése közben, sőt még egy poént is megenged magának: 

Egyáltalán nem frusztráló, teljesen jól elvagyunk.

Igazság szerint én azért utaztam ilyen messzire, hogy ezt a játékot játsszam, sötétedésig – mondta magára erőltetett mosollyal az arcán Krausz Gábor, akinek a tekintetében már ekkor ott tükröződött a fojtott, kitörni készülő indulat. Erre pedig nem is kellett túl sokáig várni, hiszen nem és nem akart összejönni a szabadulás, ami egyúttal előfeltétele annak, hogy a páros neki veselkedhessen a napi etapnak. 

Ázsia Expressz krausz gábor és mikes anna
Mintha csak a Dancing with the Starsra készülnének, pedig ez itt az Ázsia Expressz pokla (Fotó: TV2)

Pörgünk itt, mint a hülyegyerek..”

A sztárséf egy ponton úgy döntött, hogy nem küzd tovább és szó szerint a saját kezébe vette a megoldás fonalát, majd egy jól irányzott mozdulattal el is tépte azt. – Jó, én elengedtem ezt… Most tényleg, lesz.rom, komolyan. Pörgünk itt, mint a hülye gyerek. Kész! Menjetek, mi elindulunk utoljára! 

Nem fogok itt izélni. Nézzük addig a tájat… 

Bírom, de fölöslegesen nem fogok ba..akodni. Az első három már rég elment. Kérjél már egy sört a lánytól! Halál türelmes vagyok… – fakadt ki a kamerák előtt Krausz Gábor. Hogy a szabályszegés mire vezetett és mennyi hátrányt is jelentett Krausz Gábornak és Mikes Annának, az kiderül hétfő este.

Ázsia Expressz
Krausz Gábor egy ponton túl nem  bírta a feszültséget és eltépte az őt és Mikes Annát összeláncoló zsineget (Fotó: TV2)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek