Temetés

Kiderült, mikor vesznek végső búcsút Lagzi Lajcsi barátjától

N.V.N.

Létrehozva: 2024.09.22. 08:00

Tragikus hírrel indult a szeptember. Lagzi Lajcsi jó barátja, Lagzi Laci kórházba került, majd alig néhány napra rá életét vesztette. Kiderült, mikor vesznek tőle végső búcsút.

Hamarosan utolsó útjára kísérik a szeptember 5-én, tragikus hirtelenséggel elhunyt Lagzi Lacit, aki Lagzi Lajcsi is gyászol.

Lagzi Lajcsi és Lagzi Laci
Lagzi Lajcsinak jó barátját vesztette el (Fotó: Facebook)

Lagzi Lajcsi gyászol

Bő két héttel ezelőtt Lagzi Lajcsi megtörten elsőként a Borsnak nyilatkozott Kozelka László, vagy ahogy sokan ismerték, Lagzi Laci állapotáról. Kiderült, hogy a zenész szeptember elsején került kórházba, ám hirtelen tragikusra fordult az állapota. Napokig reménykedett mindenki abban, hogy felépül, ám eljött az a pillanat, amikor úgy tűnt, bármelyik pillanatban feladatja a küzdelmet a szervezete.

Mi nem erre számítottunk, arra gondoltunk, hogy csak egy kisebb egészségügyi probléma lépett fel nála, bemegy a kórházba, rendbe hozzák és hazaengedik. 

– Az állapotának semmi kórelőzménye nem volt, váratlan eseményként jött a rosszulléte. Szombaton még a színpadról szórakoztatta a közönségét, vasárnap pedig már az életéért küzdöttek. Mi még bízunk a csodában, még ha Lacit gyakorlatilag a gépek, a lélegeztető eszköz, a gyógyszerek, az orvostudomány is tartja életben, mert nincs magánál. Rendkívül szomorú vagyok. Ez egy döbbenetes tanulság lehet mindenkinek, szombaton még a színpadon állsz, vasárnap pedig már megtörténik a tragédia – mondta akkor Galambos, majd néhány órával később a trombitástól jött a hír: Laci elhunyt.

Galambos Lajos
Galambos Lajosnak és barátjának több közös tervei volt (Fotó: Szabolcs László)

Nagyon sokan ismerték, szerették, tisztelték Lagzi Lacit, aki a nevét Galambos Lajostól kapta. Sorra árasztották el a közösségi oldalakat a közös fotók, a megrendítő gondolatok, miután kiderült, hogy nem lehetett már megmenteni az életét. De még most jön a neheze, hiszen el kell kísérni a végső útjára, ami újra feltépi a sebeket. A család osztotta meg az énekes temetésének időpontját, amely október 10-én, 14 óra 30 perckor lesz a Kispesti temetőben. Ott mindenki végső búcsút vehet az 56. életévében elhunyt zenésztől.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek