BALHÉ

Laky Zsuzsi reagált a férje körül kialakult botrányra: „A négy fal között, nem vagyok agyonverve sem én sem a gyerekeink!”

D.G.

Létrehozva: 2024.09.04.

Hatalmas port kavart Dietz Gusztáv durva kirohanása az Ázsia Expresszben, amikor feleségével is csúnyán beszélt. Az MMA harcos nyilvánosan kért bocsánatot viselkedéséért, de most Laky Zsuzsi is megszólalt.

Rengeteg nézőt sokkolt Dietz Gusztáv balhéja a TV2 nagysikerű műsorában. Laky Zsuzsi férje nem tudta kezelni az indulatait, felfokozott állapotában nagyon csúnya szavak hagyták el a száját. A kommentszekció felrobbant, valóságos gyűlölet cunami zúdult a szépségkirálynő párjára… 

Laky Zsuzsi
Laky Zsuzsi már megtanulta kezelni férje kirohanásait (Fotó: TV2)

Laky Zsuzsi visszaszólt a kommentelőknek

Az Ázsia Expressz idén is egy embert próbáló verseny, ahol a legkeményebb szereplők is össze tudnak omlani. Legutóbb Laky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv borult ki, de ő nem sírva fakadt, hanem ami a szívén, a száján, válogatott szidalmakat fogalmazott meg az adásban mindenki, a felesége felé is. Durva kirohanása ledöbbentette a nézőket, sokak szerint túlment minden határon, nekimentek a kommentelők. Ezt látva az MMA harcos hosszú posztban kért bocsánatot. Gusztáv amazon felesége, akivel hatalmas szerelemben élnek mai napig, Facebook-oldalán támadt vissza a gyűlölködőknek. 

Kedves és nem kedves kommentelők... Ez a poszt most azért született, hogy segítsek egy kicsit tisztán látni… – kezdte posztját Laky Zsuzsi.

Ti, akik nézitek az Ázsiát. Láttok belőle egy kis szeletet, az igazi körülményeket, okokat, hogy emberek mitől és miért reagálnak úgy ahogy, nem feltétlenül. Itt kitérnék a mondandóm lényegére. Nem a bizonyítványt akarom magyarázni és én is azt gondolom, hogy Dietz Gusztáv nem feltétlenül reagált (és fog) ott jól helyzetekre és beszélt velem úgy ahogy beszélt. De!!! 

Kérlek engem véletlenül se sajnáljatok!!! Akármilyen furcsa 16 éve Boldog házasságban élünk, a gyerekeinket szépen, tisztességben neveljük. A négy fal között, nem vagyok agyonverve sem én sem a gyerekeink! Guszti egy ízig vérig férfi, aki amúgy a való életünkben nagyon figyelmes és egy óriási szívű ember! Mindig kimondja amit gondol és nem játszik szerepet, mert arra mi alkalmatlanok vagyunk. Az őszinte, szókimondó embereket mindig nehezebben fogadják el az emberek. Sokan álszenteskednek itt, és kifelé élnek. Akik ismernek minket és VALÓBAN tudják milyenek vagyunk, leginkább az Ő véleményük a fontos! Ami bántó, hogy egy gyűlöletcunami indult el a férjem irányába. Lehet véleményt nyilvánítani, de a személyeskedést kikérem magamnak! Kicsit sepregessen mindenki a saját háza táján! Fontos, hogy ki mit akar a “zord külső” mögé látni az embert is vagy csak a parasztot aki azt mondta a feleségének, hogy kussoljon! Szerencsésnek tartom magam, hogy megadatott az a képesség nekem ami ezek szerint csak keveseknek, hogy mások fölött nem ítélkezem!

– fogalmazott. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek