Betegség

Új hírek érkeztek Liptai Claudiáról! Kiderült, láthatjuk-e szombaton a Sztárban Sztár All Stars-ban

Niki

Létrehozva: 2024.09.17.

A színésznő hétfőn jelentette be, hogy kórházba került, ahol kiderült, övsömöre van. Liptai Claudia már a Sztárban Sztár All Stars-t is komoly fájdalmak közepette csinálta végig, így kérdéses volt, hogy az e heti showra visszatérhet-e. Most megérkezett a válasz.

Liptai Claudia a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be hétfőn, hogy sajnos övsömörrel kórházba került, ami egy igen komoly betegség és utólag elárulta, hogy emiatt már a Sztárban Sztár All Stars előző heti adásait is nagy fájdalmak és láz közepette kellett végigcsinálnia. A zsűritag állapota miatt még az is felmerült, hogy a műsor e heti adásaiban nem láthatjuk majd, hiszen természetesen az első az egészsége. A Bors utánajárt, hogy halad Claudia felépülése és megtudtuk, visszatérhet-e szombaton a zsűriszékbe.

HOT FELTÖLTÉS LIPTAI CLAUDIA
Hír érkezett Liptai Claudia betegségével kapcsolatban, kiderült, visszatérhet-e a Sztárban Sztár zsűrijébe Fotó: BÁNKÚTI SÁNDOR / HOT MAGAZIN

Bár Claudia nem kívánt nyilatkozni és feltehetően teljes erejével a gyógyulásra koncentrál, a TV2 hivatalos közleményéből kiderül, mire számíthatunk.

A műsor készítői természetesen mindent megtesznek, hogy Claudia komfortosan érezze magát a Sztárban Sztár All Stars forgatása alatt. Felvettük a kapcsolatot menedzserével, aki közvetíti felénk, ha Claudiának bármire szüksége lenne a felvétel során. Mivel tisztában vagyunk vele, hogy ez a betegség fájdalommal jár, a forgatásra kirendelt állandó orvosi felügyelet is készen áll arra, hogy enyhítsen ezen. Továbbá egyeztettünk a műsor egyik stylistjával is, mivel tudjuk, hogy jelenleg a bőréhez durvább anyag nem érhet, ezért terv szerint egy nagyon finom, hernyóselyem ruhában lesz a következő adás felvételekor, ezzel is igyekszünk őt megkímélni az esetleges fájdalmaktól. Az All Stars egész stábja várja vissza Claudiát, és mindent megteszünk, hogy a lehető legkellemesebben teljen neki a stúdióban töltött idő

 - írta a csatorna sajtóosztálya megkeresésünkre.

Liptai Claudia betegsége miatt sokan aggódni kezdtek

Ugyan maga a betegség nagyon fájdalmas, de szerencsére nem fertőző, így a rajongók a versenyzőket és a zsűri többi tagját is biztonságban tudhatják. Bár, akik erre fogékonyak és bárányhimlőn még nem estek át azoknál, azért nem árt az óvatosság.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek