ÁZSIA EXPRESSZ

Győzött a szerelem ereje! Képeken Dárdai Blanka és L.L. Junior békülése

Buster

Létrehozva: 2024.09.25. 21:31

Onnan, ahonnan a rapper és az énekesnő visszahozta a kapcsolatukat, többnyire nincs visszaút. L.L. Junior azonban képes arra, hogy újra csiholja a szerelem szikráját Dárdai Blanka szívében, még akkor is, ha az Ázsia Expressz legparázsabb vitáján is vannak túl ők, ketten.

Taníts mester! Kiáltja majd sok-sok férfi széles-e hazában és talán még az óperenciás tengeren is túl, miután a saját szemükkel látják majd, ahogy L.L. Junior és Dárdai Blanka, szó szerint a felhők felett, gerlepárként turbékolnak valahol a pokol tornácán, azaz a Fülöp-szigetek hegyvidékén. Mindez nem messze történik attól a helytől, ahol alig 24 órával korábban a pár egymásnak esett és gyakorlatilag kígyót-békát kiabáltak egymásra. Olyannyira elmérgesedett köztük a helyzet, hogy L.L. Junior már az Ázsia Expressz 2024-es évadának feladását fontolgatta.

Ázsia Expressz L.L. Junior és Dárdai Blanka
L.L. Junior és Dárdai Blanka 24 óra leforgása alatt tudják gyűlölni és szeretni egymást (Fotó: TV2)

L.L. Junior: „Nekem te nem vagy a társam...”

Befejezted ezt, mert ezt most mindenki látja, hallja! Jó, én ezt befejeztem veled! Ez a féltékenység nekem nem… Dolgoznak a hormonok, vagy mi? Oké, akkor menjünk haza! 

Te beteg állat vagy! Biztos, hogy az vagy, mert ez nem normális! 

Nem tudsz f*sza lenni és azt mondani, hogy együtt megyünk, mert ez egy ilyen élethelyzet. Nekem te nem vagy a társam, ha így megmarsz! Kijön a női izéd, vagy uralkodásod, vagy valami… Én nem akarok veled lenni. Nem akarok veled itt lenni. Ennyi! Nincs semmi értelme ennek. Befejezzük ezt a játékot! – őrjöngött a keddi adásban, a nyílt utcán Dárdai Blankával a rapper, akit szerdán már kenyérre lehetett kenni és a fiatal énekesnő meg is tette.

Ázsia Expressz L.L. Junior Dárdai Blanka
L.L. Junior és Dárdai Blanka úgy romantikáztak, mintha mi se történt volna (Fotó: TV2)

„Erre fogunk emlékezni”

A szálláskereséskor a pár mellé szegődik Fortuna istenasszony és egyenesen a hegy tetejéig kíséri őket, ahol kettesben egy egész házat vehetnek birtokba. Az idilli környezet végül meghozza a romantikus hangulatot, így L.L. Junior és Dárdai Blanka összekapaszkodva, egymás karjában ringatózva zárják a hosszú napot. – De tudtam szerelem! Tudtam, hogy te az egekben, a felhők között nézel nekem házat, 50 kilóval a hátamon – kezdte nevetve a rapper, aki ezután egyfajta fogadalomba csomagolva, de mégis csak felhozta az előző este történéseit. – Maradjunk itt, elvagyunk, lazulunk. Csak mi vagyunk itt az egész házban. Nézd meg, milyen gyönyörű helyen vagyunk! Erre fogunk emlékezni. A kakasok és a macskák verekszenek… Ez a vadon, ez itt az igazi hegyi élet. 

Soha többet a tegnapi éjszaka…

Nem haragszom rád. Jó, megbocsájtok… – mondta ismét nevetve L.L. Junior, majd Blankával összeborulva bámult bele a naplementébe.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek