Őszintén

Dalban mondja el a válásának történetét L.L. Junior

N.V.N.

Létrehozva: 2024.09.18.

Még öt évig szeretne zenélni, aztán abbahagyja. Az előadó-dalszerző addig azonban élő zenekarral és profi táncosokkal koncertezik, úgy érzi, ez méltó befejezése a zenei karrierjének. L.L. Junior harminc éve van a pályán, dalait élete történetei ihletik, mint például a válása.

Közel 30 évvel ezelőtt egy addig új és ismeretlen vírus söpört végig az országon, melynek a neve: Raggamoffin. A terjesztője pedig egy olyan énekes, akinek a slágerein generációk nőttek föl. Dalait egy ország fújja kívülről, ő pedig L.L. Junior.

L.L. Junior
Élőzenekar és táncosok lesznek minden L.L. Junior koncerten (Fotó: Markovics Gábor)

L.L. Junior öt év múlva visszavonul

A klubokat és a lejátszási listákat az elmúlt több évtized alatt már meghódította, sikere töretlen. A rapper új kihívásokra vágyott, így elindította élőzenekaros koncertsorozatát.

15 éves korom óta színpadon vagyok, klubokban, fesztiválokon játszottam. Meg kellett barátkoznom a nagy élőzenekaros hangzással. 

Vannak, akik ezt sok évvel ezelőtt már megtették, és átváltottak, én idővel pedig majd így szeretnék leköszönni. 

Pár évet dolgozom így, látom, hogy körülbelül meddig szeretném ezt csinálni – mondta a TV2 riporterének a népszerű zenész, aki első volt abban is, hogy roma nyelven adott ki lemezt. Szülei a kezdetekben kételkedve álltak a választott pályájához, pedig már egész pici korában színpadon táncolt.

Ha nem mész iskolába, mész dolgozni, gyorsétterembe sült krumplit sütni. Hiába mondtam, anyut nem érdekelte, mit mondok. Emlékszem arra, hogy ebben nem hittek a szüleim, de én igen, ez volt a Fekete Vonat – tette hozzá, ám szerencsére nem hallgatott senkire, bár szakmáját tekintve informatikus, és több más foglalkozás is érdekelte, a zenei pályán tudott kibontakozni.

Minden volt barátnője kapott egy dalt

Az L.L. Junior dalok ösztönből jöttek, amelyeket egytől egyig saját történetei ihlették. Minden volt barátnője kapott egy dalt, szakításáról pedig hamarosan egy újabb nóta születik. Junior kislányának édesanyjával két éve ért véget a kapcsolata, Körtvélyessy Kingával azóta már hivatalosan is elváltak.

Születik egy dal a válásommal kapcsolatban, ahogy megéltem, és megértem hozzá, hogy egy dal formájában tudjam leírni és előadni – árulta el, majd elmondta, mivel neki az egész élete, hétvégéi, ünnepnapjai fellépéseivel teltek, nem szeretné, ha gyermekei követnék a pályán. Lacikát, pedig kifejezetten óvja, hogy az ő nyomdokaiba lépjen.

Nem énekeltetem, nem rappeltetem, most éppen a foci a szerelem. 

Foci és karate edzésekre jár. Ez tök jó, legyen így. 

– Persze hallgatja apát és biztos büszke rám. Legyen boldog, az anyukájával mindenben támogatjuk, ugyanúgy Lilit, a kislányomat is – tette hozzá, majd kiemelte azt is, komoly elképzelései vannak arról, mikor kíván visszavonulni.

Négy-öt év a maximum, amíg szeretném ezt csinálni. 

– De akkor ezt méltón, nagyban, fesztiválokon, hatalmas színpadokon, széles közönség elé tárni, és örömből zenélni – mondta a Mokkában.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek