ÜZENGETÉS

Mi lesz ebből? Folytatódik a szappanopera, exével közös képet posztolt L.L. Junior

Prac Lee

Létrehozva: 2024.09.01.

Nem csitulnak az indulatok, újabb nyilvános üzengetésbe kezdett a rapper. L.L. Junior közös képet posztolt az exével, aki azonnal tisztázta a dolgokat: továbbra sem alkotnak egy párt.

L.L. Junior igazi olaszos temperamentummal éli a mindennapjait, ez alól szerelmi élete sem kivétel, sőt, az kacifántos csak igazán.

L. L. Junior
L.L. Juniornak már-már szokása lesz nyilvánosan kiteregetni a magánéletét, ezúttal exénél, Dárdai Blankánál húzta ki a gyufát (Fotó: TV2)

Közös szelfi és szerelmi vallomás

A fiatal tehetséggel, Dárdai Blankával az elmúlt két évben számtalanszor szakítottak, majd találtak újra egymásra, mintha mi sem történt volna. A rapper viharos szerelmi életébe talán ez gond nélkül bele is fér, az érzékeny lelkű énekesnőnél azonban mostanra betelt a pohár. Néhány héttel ezelőtt világosan közhírré tette a közösségi oldalán, hogy végleg lezárta kapcsolatát a nőcsábász énekessel.

Egy ideig csend volt körülöttük, legalábbis Blanka körül. Junior ugyanis másra koncentrált: egy másik exének, kislánya édesanyjának, Kingának üzent nyilvánosan. Hogy ehhez van-e köze Junior vasárnap délutáni bejegyzésének, azt egyelőre nem tudni, ám úgy fest, megint csak nagy port kavart a közösségi oldalán az énekes.

Váratlanul ugyanis 24 óráig elérhető Instagram Storyjában egy szerelmes szelfi bukkant fel Blankával, egy szerelmi vallomással megfűszerezve.

Minden lélegzetvételébe… 

Junior frissen megosztott fotóját látva a rajongók azt hitték, újra együtt vannak (Fotó: Instagram)

L.L. Junior exe: „Továbbra sem vagyunk együtt!”

A rajongók értetlenül kapkodták a fejüket: újra kibékültek volna? A kérdések végére Blanka tett gyorsan pontot, saját közösségi oldalán zárta rövidre az esetet.
Nem! A kép nem ma készült, hanem jó pár hónapja! Továbbra sem vagyunk együtt! – szögezte le gyorsan, majd azt ecsetelte, hogy akarata ellenére nem bír négy fal között maradni a magánélete, s tudja is, hogy mire megy ki a játék.
Ismerem, pontosan érzem, hogy provokáció! Normális emberek nem így oldják meg a párkapcsolati/személyes dolgaikat – háborgott az énekesnő, aki úgy sejtheti, Junior posztja már nem csak róla, kettejükről szól, hanem a rapper más ügyeihez használhatja fel ezt a furcsa játékot.

A minden konfliktusba erőteljesen beleálló Junior nem hagyta szó nélkül a volt barátnője kitárulkozását, ködös célzással vágott vissza arra, miszerint „normális emberek nem így oldják meg a problémájukat”. Folytatta a saját történetét, miszerint "minden lélegzetvételébe" szerelmes.

Mondjuk az agyába nem, de minden másba igen! 

– replikázott Junior, Blanka Instagram Storyját bemásolva. A rajongók pedig már nem tudják eldönteni, hogy várják-e a következő támadást, vagy már inkább elegük van a nyilvános drámázásból… 

L. L. Junior megosztotta Blanka Instagram Storyját, a kép felső részébe fűzte hozzá a saját reakcióját... Fotó: Instagram

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek