Túlterhelve

Marics Peti: Nagyon húzós időszak van mögöttem

Nicole

Létrehozva: 2024.09.18.

Nem a pihenésről szólt eddig az énekes éve, s úgy tűnik, hogy erre még hónapokat kell várnia. Addig viszont a hobbijaira sincs annyi ideje, mint amennyit szeretne Marics Peti.

Rengeteg elfoglaltsága van a VALMAR énekesének: Marics Peti a TV2 Zsákbamacska című műsorát vezette, emellett a Hogyan tudnék élni nélküled? című filmben forgatott, a Megasztár új évadában zsűritag – és a fesztiválszezonról és a rengeteg fellépéséről se feledkezzünk meg!

HOT FELTÖLTÉS MARICS Peti
Marics Peti és Valkusz Milán barátsága megrendíthetetlen - Fotó: ARCHÍV / HOT MAGAZIN

– Maximum csak napokat pihentem, mert olyanok szerencsére azért előfordulnak, hogy két-három napig lazább egy kicsit a naptár, de azért nagyon húzós időszak van mögöttem. Általában a téli időszakban van lehetőségem hosszabban pihenni, de nem merek előre tervezni ezzel, hiszen az elmúlt pár évben becsúszott egy-egy olyan műsor, ami miatt mégsem volt annyira laza a tél… – kezdte Peti a hot! magazinnak. – Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vettünk vissza a VALMAR tempóból. Nekem és Milánnak (Valkusz Milán – a szerk.) is eléggé szerteágazik most a figyelmünk, de azért ez a tizenhat éves barátság megrendíthetetlen. Nem problémázunk ezen, hanem leülünk, és megbeszéljük, hogy min változtassunk a jövőben, és hogyan fókuszáljunk jobban a zenénkre. Kettőnket viszont egyáltalán nem távolított el egymástól ez az időszak.

 Szerintem egészséges, hogy bizonyos szemszögből különváltak az útjaink, mert így egyikünk sincs a másik árnyékában.

 

Nagyon élvezte a zsűri szerepet - Fotó: TV2 / HOT MAGAZIN

„Van egy új szerelmem”

Aki már látta Petit a színpadon, az tudja, hogy szinte sosem marad egy helyben, folyamatosan táncol és ugrál. Gyerekkorában sportolónak készült, de a koncerteken majdnem ugyanannyit mozog, mint egy sportpályán.

– Sajnos (vagy nem sajnos) nekünk ez az egyik legnagyobb fegyverünk: az energiánk. Úgy jövök le a színpadról, hogy legalább öt liter vizet kicsavarhatnék a pólómból. Sajnos a többi sportra nem jut sok idő, jelenleg a fellépések tartanak kondiban. Aztán amikor véget ér az idei szezon, összeszedem és leporolom magam, és előtérbe kerülnek a labdajátékok. Van egy új szerelmem, a padel, ami egy eszméletlenül jó sport. Imádok mozogni, szóval alig várom, hogy újra legyen időm ezekre. 

Marics Peti nem fél a konfrontációtól

A Megasztár legújabb évada vasárnap startol a TV2 képernyőjén. Az énekes úgy érzi, hogy kiemelkedően jó a felhozatal, rengeteg tehetséget zárt már a szívébe. Emiatt azonban több nehéz döntéssel is szembe kellett néznie.

– Piszok erős a mezőny. Szerencsére többnyire megvolt az összhang a zsűriben, de azért nyilván előfordultak olyan helyzetek, amikor nem értettünk egyet. Alapvetően nem félek a kon­fron­tá­ció­tól, tehát elmondom a véleményemet. Viszont amikor már tíz perce ugyanazt boncolgatjuk, akkor előfordul, hogy kivonom magam a forgalomból – vallotta be Peti. – Az életben is ilyen vagyok; ha azt érzem, hogy valami nem korrekt, igazságtalan vagy nagyon szembemegy a látásmódommal, akkor azt mindenképp jelzem. De ha nincs megértés, azzal nem tudok mit kezdeni.

HOT FELTÖLTÉS CÍMLAP
A legfrissebb hot! magazinban további érdekes sztártörténeteket olvashat - Fotó: ARCHÍV / HOT MAGAZIN

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek