Poénkodás

Zsűritársa zavarta össze Caramelt a Megasztárban: „A feleségemnek üzennék, tudom, hogy ma a kanapén kell aludnom”

N.V.N.

Létrehozva: 2024.09.22. 19:43

A legnehezebb pillanatokban mindig jól jön egy kis feszültségoldás. Ez a Megasztár 2024-es válogatójára is igaz. Caramelt úgy összezavarta zsűritársa, hogy még a feleségétől is bocsánatot kért.

A tehetségkutatók válogatói mindig nagyon szórakoztatóak. Megasztár 7. évada se maradt olyan jelentkező nélkül, aki ne lenne tele önbizalommal, és azt gondolja magáról, csodálatosan énekel, tehetséges, és hiszi, hogy azonnal leveszi a zsűrit a lábáról előadásával. Így volt ezzel az a női jelentkező is az első válogató napján, aki Alicia Keys Fallin' című dalával állt Rúzsa Magdi, Papp Szabi, Marics Peti, Molnár Ferenc Caramel és Marsalkó Dávid elé. 

Megasztár
A Megasztár zsűri 2024-ben sem marad vicces jelentkezők nélkül (Fotó: TV2)

A Megasztár zsűritagjai poénokkal színesítik a műsort

Egészen addig nem volt baj, amíg „csak” a zene szólalt meg, ám ahogy a hang is felcsengett az énekes-jelölttől, az ítészek pislogás nélkül bámulták az előadását. Olyannyira sokkolta őket a hölgy produkciója, hogy Caramelben még az is felmerüt, ismeri-e egyáltalán a dalt a versenyző. Ritkán fordult elő, hogy valaki második esélyt is kapjon, de most Rúzsa Magdi úgy döntött, a hölgy kérésére újra nekivághat a produkciónak. Mindhiába, úgyhogy a döntés végül picit sem volt nehéz a zsűri számára.

Summázom, hogy ez egy nem – mondta határozottan Caramel, akit egy pillanat alatt sikerült zavarba hoznia zsűritársának, a Halott Pénz zenészének. 

Úgy értettem, azt mondod, hogy sunázom. Egy percig nem tudtam utána megszólalni. 

– Tényleg ezt mondtad Caramel? – tette fel a kérdést Dávid, amikor már a jelenlévők dőltek a röhögéstől. Persze a többi ítész is azonnal Marsalkó mellé állt, Rúzsa Magdi is hozzászólt a történtekhez, és megerősítette Dávidot, hogy ő is így hallotta, amivel teljesen elbizonytalanították Caramelt.

Most már ne zavarjatok össze. 

A feleségemnek üzennék, tudom, hogy ma a kanapén kell aludnom, de Bogár, nem gondoltam komolyan. Bocsáss meg. 

– Találkozzunk a szökőkútnál – mondta nevetve az énekes.

Hú gyerekek, nem tudtuk, hogy mire vállalkozunk – próbálta oldani és lezárni a szójátékba átment párbeszédet zsűritársaival a Megasztár 2. évadának győzetese.

Reméljük, Caramel felesége elnézi a feltételezett nyelvbotlást!


 


 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek