Kiestek

Megfagyott a levegő a stúdióban: ők ketten búcsúztak a Sztárban Sztár All Stars versenyétől

K. C.

Létrehozva: 2024.09.15.

Módosítva: 2024.09.15.

Véget ért a Sztárban sztár All Stars csoportos rangadók estéje.

A hétvégén újra dupla résszel jött az ország házibulija, új dalokkal, látványos koreográfiákkal, elképesztő produkciókkal. Most szombaton és vásárnap még nehezebb dolguk volt a Sztárban sztár versenyzőinek, ugyanis nem párokban, hanem négyes csoportokban kellett megküzdeniük egymással. 

MK__3318
Fotó: Mate Krisztian

A negyedik élőadás okozott pár meglepő pillanatot a televízió készülékek előtt ülő nézőknek. Stohl András nem bírta ki, élő adásban reagált a bántó kommentekre. Majd Tolvai Reni görögdinnye melleket villantott. Aztán jött a hidegzuhany, Emiliónak ugyanis kemény üzenetet küldött a felesége, aki kijelentette, ha az énekes nem vigyáz akkor elválik tőle. Mindezek után jött a legvidámabb pillanata az adásnak, amikor kiderült, hogy Oláh Ibolya bugyija lett Puskás Peti kabalája!

Az adás során először mindig a zsűri mondott a hírességek fölött ítéletet, majd ezután dönthetnek a nézők. Az első négyesből egyenes ágon Sipost Tomi és Vastag Tamás jutott tovább a top12-be. A második körben pedig Pál Dénes és Oláh Gergő. Ennek alapján Emiliónak, Tolvai Reninek, Orsovai Reninek és Puskás Petinek kellett újra bizonyítania. Ezen produkciók alapján is felállított egy sorrendet a zsűri, ami a következő volt: 

  • Tolvai Reni 37 pont
  • Emilio 38 pont
  • Orsovai Reni 36 pont
  • Puskás Peti 40 pont

A vigaszágnál is azonban a végső szót a nézők mondják ki, ami alapján Orsovai Reni és Emilio esett ki a Sztárban Sztár All Stars műsorából ezen a hétvégén. 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek