Királyi család

Éktelen haragra gerjedt Meghan Markle a királyi család húzása miatt – állítja a bennfentes

H. A.

Létrehozva: 2024.09.27. 15:00

A sussexi hercegnét állítólag mélységesen felzaklatta az, ami Harry herceg 40. születésnapján történt.

Noha már évek óta elhidegült a királyi családtól a sussexi herceg, Harry és felesége, Meghan Markle, nemrég nyilvánosan, a közösségi médiában köszöntötték fel a herceget a mérföldkőnek számító, 40. születésnapja alkalmából. A jókívánságaik mellett egy Harryt ábrázoló fotót is megosztottak, amivel állítólag sikerült feldühíteniük Meghant.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Feldühítette a királyi család húzása Mgehan Markle-t (Fotó: Northfoto)

Az eredeti fényképen ugyanis a sussexi herceg mellett állítólag ott ült a felesége is, aki a közzétett fotón már nem szerepelt. Egy bennfentes elmondása szerint Meghant felzaklatták a történtek.

Örül Harrynek, mert tudja, hogy ez milyen sokat jelent neki, de érthető mód ideges is. Úgy gondolja, hogy ez azt az üzenetet közvetítheti, Harry az, akinek készek megbocsátani

– nyilatkozta a bennfentes.

– Kézenfekvőnek tűnik, hogy egy szívdobbanáson belül visszafogadnák Harryt, és szokás szerint Meghan az, akinek nincs igaza. Egy olyan kép kiválasztása, amelyen ő nem szerepelt, szimbolikus visszautasításnak tűnhet, akár szándékos volt, akár nem. Mindenesetre Meghan dühöng emiatt, és elutasítja azt, hogy így kiszorították őt tette hozzá a közeli ismerős.

A fényképpel kapcsolatban egyébként – amelyről az a szóbeszéd terjeng, hogy levágták róla Meghant –, a Buckingham-palota úgy nyilatkozott a Daily Expressnek hogy a fotót a Press Association a meglévő formátumban bocsátotta a rendelkezésükre, és nem esett át utólagos korrigáláson.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek