Kórház

Mi történhetett? Kórházba került Vajna Tímea

P. E.

Létrehozva: 2024.09.11.

Vajna Tímea a kórházi ágyáról posztolt.

Vajna Tímea ismét a kórházból posztolt 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában. Egyelőre nem tudni, mi lehet a baj, a modell sajnos az utóbbi időben többször is megjárta már a kórházakat.

vajna timea-11-BS
 

Andy Vajna özvegye nem titkolja, mindent megtesz azért, hogy édesanya lehessen. Vajna Tímea, aki hivatalosan már a Ráthonyi-Palácsik Tímea nevet viseli, tavaly férjhez ment Ráthonyi Zoltán üzletemberhez, új férjével is próbálkozik folyamatosan, hogy szülők lehessenek. Azonban hiába a fájdalmas és hosszadalmas kezelések, még így sem járt sikerrel. Nemrég egy fájdalmas bejegyzésben ismerte el, hogy már négyszer elvetélt, és már kezdte is feladni a reményt, hogy valaha természetes úton saját kisbabája lehessen.

Vajna Tímea egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésben megmutatta amint egy kórházi ágyon fekszik, egy kék kórházi köpenyben, infúzióval a karjában.

Már megint itt vagyok...mindig van valami

- írta a fotójához az özvegy, aki egyelőre nem árult el többet, viszont azt érzékeltette, hogy nagyon elege van már abból, hogy folyton egészségügyi gondokkal küzd.

Fotó:   Instagram

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek