Celeb

"Nélküle is legyen életünk" - ezért takarta Michael Jackson állandóan gyermekei arcát

B. V.

Létrehozva: 2024.09.04.

A pop királya büszkén vállalta lányát és fiait, ám az arcukat sosem mutatta meg a nyilvánosságnak, míg élt.

Híresség gyermekének lenni nem könnyű feladat. Épp ezért a sztárok, ahogy csak tudják, óvják csemetéiket a nyilvánosságtól. Egyesek odáig mennek, hogy a kicsik arcát takargatják azért, hogy ne ismerjék fel őket. Nos, ez utóbbi kategóriába tartozott Michael Jackson is, aki lánya és fiai arcát valami lepellel, sállal vagy épp takaróval álcázta. Utóbbi (takaró, angolul Blanket) legfiatalabb fiának Michael Joseph Jackson Jr.-nak a beceneve is lett, miután apja úgy mutatta meg őt egyszer egy erkélyen kilógatva a rá váró rajongóknak. 

michael jackson
Ezért takarta Michael állandóan a gyermekei arcát. Fotó:   Borsonline

Jr., másnéven Prince 10 évig küzdött a Blanket becenévvel. Egészen addig, ameddg a hírnév árnyoldala miatt 2015-ben nevet nem változtatott, és Bigi Jackson nem lett. De miért is takarta el apja állandóan az arcát? Erről Prince anyja, Deborah Jeanne Rowe, Michael ex-felesége mesélt:

Azt mondta, hogy azért maszkolja őket, mert azt akarta, hogy nélküle is legyen életünk.

 - nyilatkozta hozzátéve, hogy így, ha a gyerekek az apjuk nélkül sétáltak, akkor senki nem ismerte fel őket. Normális életük volt olyankor, nem úgy, mint amikor Michaellel voltak, írja az UNILAD.

Gyerekként soha nem gondoltam arra, hogy más lennék, mint mások. De ahogy nőttem, egyre inkább jöttem rá, hogy az, ami körülöttem történik, az nem normális.

 - közölte Prince felidézve azt a pillanatot, amikor rájött, mennyivel másabb ő, mint kortársai:

A rajongók integettek és képeket csináltak rólam Disneylandben, ahogy az ablaknál voltam. Azt hittem ez normális és visszaintegettem. Később láttam apáról egy videót, ahogy épp fellépése van és, hogy a rajongók elájulnak, rosszul lesznek. Ekkor jöttek rá, hogy ő mennyit jelent az embereknek. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek