Sztárban Sztár All Stars

Minden énekes rémálma, ami Tóth Gabival történt a Sztárban sztár színpadán

H. A.

Létrehozva: 2024.09.22. 16:35

Nem volt könnyű dolga az énekesnőnek.

A veszélyzónában találta magát a Sztárban Sztár All Stars ötödik adásában Tóth Gabi, aki ezúttal az Eurovízió-nyertes Loreen-t kapta feladatul. Az énekesnő végül a közönség szavazatainak hála megmenekült a kieséstől, amit utóbb a közösségi oldalán köszönt meg a rajongóinak. Gabi a posztjában beszámolt arról, nem volt éppen egyszerű a dolga: többek közt technikai problémákkal is szembe kellett néznie a színpadon.

293A9128
Nem volt egyszerű a dolga a legutóbbi adásban Tóth Gabinak / Fotó: Szabolcs László

Loreen egy fantasztikus énekesnő, viszont nincs túl sok levehető karakter a hangjában, amihez igazítani tudtam volna a sajátomat... Mozdulatokat, mimikákat, érzéseket igyekeztem emiatt a legjobban leszedni, mert az énekhangjában nem igazán vannak karakteres hangszínek! Gyönyörű és erős hangja van – árulta el az Instagram-oldalán az énekesnő, majd ezt követően kitért arra, milyen technikai problémával kellett megküzdenie.

– Sok olyan dologgal kellett megbirkóznom technikailag is, amivel a színpadon szembesültem, szóval nagyon gyorsan kellett megoldanom a majdnem megoldhatatlant... Mivel fejmikrofonban énekeltem, nem számoltam azzal, hogy az jobban bevesz minden külső zajt és hangot, így a színpadon a fülemben a saját énekhangomon kívül csak az embereket és a tapsot hallottam, a zenei alapot mondhatni semennyire... Ebből is tanulok, mert amikor beállítjuk a mikrofont a próbán, akkor üres a stúdió és csend van... Én ahhoz a csendhez igazítottam a fülembe a zenét és mindent... 

Aztán amikor élesbe kiálltam, akkor annyira kevés zenét kértem a próbákon a fülembe, hogy semmit nem hallottam! 

– tette hozzá Gabi, aki ezek után kivált nagyon büszke a produkciójára.

Azt gondolom, hogy minden énekes rémálma egy élő műsorban egy ilyen szituáció és így is sikerült elénekelnem ezt a nagyon nehéz egyveleget! Tanultam ebből is és hálás vagyok annak a sok évnek, amit színpadon töltöttem, mert lett egy olyan rutinom, hogy pánik helyett egy ilyen helyzetet a lehető legnagyobb “pókerarccal” csináljam végig, amiből a kedves nézők max annyit vehettek észre, hogy a “saját hangomon énekelek”

– ecsetelte a posztjában az énekesnő.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek