Királyi család

Mindenki erre várt, nagy bejelentést tettek Katalin hercegnéről

Bors

Létrehozva: 2024.09.25. 19:00

Kiderült, pontosan mik a tervei. Úgy hírlik, hogy a háromgyermekes édesanya még idén nyilvánosság elé áll.

Már dolgozik a karácsonyi előkészületeken Katalin hercegné. Miután a hírek szerint múlt héten ismét munkába állt, kiderült, hogy most már az év végét tervezgeti.

HOT FELTÖLTÉS, KATALIN HERCEGNÉ
Katalin örömmel vetette bele magát a tervezgetésbe! (Fotó: GETTY IMAGES)

A walesi hercegné egyre erősebb! Erről árulkodik az is, hogy a hírek szerint idén részt vesz a szokásos énekkoncerten a Westminsteri apátságban, így a királyi család rajongói ünnepelhetik majd a felépülését is. A karácsonyi énekkoncert az első esemény, amelyet megerősítettek a hercegné naptárában, miközben még mindig az egészségére koncentrál, miután befejezte a kemoterápiás kezeléseket - írja az instyle.com.

A bennfentesek szerint Katalin izgatottan várja, hogy újra részt vehessen nyilvános eseményeken. Az idei karácsonyi koncertet december 24-én, 19:30-kor sugározza az ITV.

Miután a hercegné megosztotta, hogy véget ért kemoterápiás kezelése, bevallotta, hogy a rákbetegsége, valamint a királyi kötelezettségektől való távolmaradás rádöbbentette, hálát kell adni az élet egyszerű, de fontos dolgaiért, amelyeket sokszor magától értetődőnek veszünk. Tudja ugyanakkor, hogy még hosszú út áll előtte a teljes felépülésig.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek