Bejelentés

Most már hivatalos: ekkor tér vissza az Egyesült Királyságba Harry herceg

H. A.

Létrehozva: 2024.09.19. 12:30

Hetek kérdése, és hazatér a sussexi herceg, nem sokkal azután, hogy a királyi család a békülés jelét mutatta.

Nyilvánosságra hozták Harry herceg soron következő angliai látogatásának az időpontját. A brit uralkodó, III. Károly király kisebbik fia a hírek szerint szeptember 30-án a WellChild jótékonysági szervezet védnökeként vesz majd részt az éves díjátadó ünnepségen Londonban.

Harry herceg
Hamarosan hazatér Harry herceg / Fotó: Anadolu via AFP

A sussexi herceg már 16 éve a védnöke a jótékonysági szervezetnek, amely a súlyos betegséggel élő gyermekeket és azok családjait támogatja. Harry rendszeresen részt vesz az éves díjátadó ünnepségen is, az idei évben pedig ő fogja átadni a díjat az egyik nyertesnek, valamint beszédet is mond majd.

Megtiszteltetés számomra, hogy részt vehetek az idei WellChild díjátadón, amely a komplikált egészségügyi szükségletekkel élő gyermekek figyelemre méltó bátorságát és eredményeit ünnepli. Ezek a hihetetlen fiatalok, valamint az elkötelezett gondozók, ápolók és szakemberek, akik fáradhatatlanul támogatják őket, mindannyiunkat inspirálhatnak. Valódi kiváltság ilyen rendkívüli egyéniségeket elismerni

- mondta el Harry herceg.

A bejelentés, hogy Harry herceg részt vesz a díjátadón, mindössze pár nappal azután érkezett, hogy az elhidegült családtagjai nyilvánosan felköszöntötték őt, a 40. születésnapja alkalmából. Az üzeneteket - különösképpen azt, amely apjától, Károly királytól származott - jó páran egyfajta békejobbként értelmeztek, az évek óta tartó viszályt követően. Miután pedig Harry heteken belül az Egyesült Királyságba érkezik, sokan bizonyára kíváncsian várják majd, ezúttal sor kerül-e személyes találkozóra a herceg és a királyi család többi tagja között - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek